Închide meniul

Răzvan Lucescu a dat verdictul! Pe cine alege dintre fanii lui Rapid și cei ai lui PAOK: „Cu tot respectul, nu există comparație!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 ianuarie 2023, 18:46

Răzvan Lucescu a dat verdictul! Pe cine alege dintre fanii lui Rapid și cei ai lui PAOK: Cu tot respectul, nu există comparație!”

Răzvan Lucescu a dat verdictul! Pe cine alege dintre fanii lui Rapid și cei ai lui PAOK

Răzvan Lucescu / Antena Sport

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, a ales dintre fanii lui Rapid și cei ai echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a revenit pe banca celor de la PAOK în iulie 2021. La „cârma” echipei din Salonic, tehnicianul român a cucerit un titlu de campion și două Cupe ale Greciei.

Răzvan Lucescu a dat verdictul! Pe cine alege dintre fanii lui Rapid și cei ai lui PAOK

Tehnicianul, în vârstă de 53 de ani, susține că fanii lui PAOK nu pot fi comparați cu cei de la Rapid, primii fiind mult mai fanatici.

„Nu există comparație, cu tot respectul. În favoarea celor de aici (n.r. din Grecia). Ca să înțelegeți foarte bine ar trebui să trăiți aici. În afară că Grecia este o țară care trăiește foarte puternic emoțional, PAOK este ceva special. Este în nordul Greciei, este opusul Atenei, e o zonă mai amărâtă din punct de vedere economic. Dacă vrei, da, ca Napoli cu nordul Italiei.

E incredibil! Pasiunea se transmite în familie și nu mă refer la tată-fiu, ci la familii întregi. Când mergem spre stadion, e o pasiune… oameni în vârstă, tineri, în cupluri, oameni cu câte doi copii în brațe aruncă către autocar, gesticulează. N-ai posibilitatea să compari. Vă spun, e incredibilă energia degajată.

Reclamă

Sigur, în momentele de dificultate se transformă în ceva negativ, într-o presiune uriașă. Poate uneori e greu de gestionat”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru sport.ro.

Răzvan Lucescu, declarație neașteptată după ce a învins-o pe Panathinaikos

Răzvan Lucescu a avut o declarație neașteptată după ce a învins-o pe Panathinaikos, 2-0, în prima manșă din sferturile Cupei Greciei.

„(n.r. despre Taison) Sunt foarte fericit de acest transfer și sunt un antrenor care nu folosește cu ușurință jucători noi pentru că nu știu exact cum se descurcă pe teren. Cu toate acestea, Taison a arătat în 2-3 zile că se poate adapta la asta. Calitatea este incredibilă, poate face alegerile corecte pe teren. Este un jucător încrezător, ca Vieirania, care ne poate oferi calmul de care avem nevoie.

Reclamă 4 / 0/3

Victoria de astăzi a venit după un efort colectiv și o muncă grea. Dar ceea ce trebuie să facem este să uităm cât mai curând posibil de victoria de astăzi. Mergem mai departe, luăm meci cu meci, suntem o echipă care se schimbă constant.

Munca pe care o fac jucătorii se va vedea în principal în sezonul viitor. Dar asta nu înseamnă că nu vom merge cu hotărâre și voință împotriva lui Panathinaikos.

Finala Cupei (n.r. din 2022) nu a fost pierdută de PAOK și câștigată de Panathinaikos. A fost o finală decisă de VAR și de deciziile arbitrilor. Panathinaikos este o echipă foarte bună, cu un bun antrenor. Aceasta este povestea mea și o voi spune ori de câte ori voi avea ocazia.

Poate că sunt un nebun, dar spun adevărul. Avem un campionat furat și o Cupă furată. Duminica este un joc care se așteaptă să fie o luptă, dar asta nu înseamnă că nu ne vom lupta. Trebuie să avem încredere și să câștigăm”, a declarat Răzvan Lucescu, în cadrul conferinței de presă de la finalul meciului.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și