Închide meniul

„Avem un campionat furat”. Răzvan Lucescu, declarație neașteptată după ce a învins-o pe Panathinaikos

Cosmin Olteanu Publicat: 19 ianuarie 2023, 10:27

Reclamă
Avem un campionat furat”. Răzvan Lucescu, declarație neașteptată după ce a învins-o pe Panathinaikos

Performanţă uriaşă pentru Răzvan Lucescu. PAOK Salonic s-a calificat în optimile de finală din Conference League

Răzvan Lucescu, în timpul unei partide/ Hepta

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, a avut o declarație neașteptată după ce a învins-o pe Panathinaikos, 2-0, în prima manșă din sferturile Cupei Greciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă se va califica în semifinale, trupa lui Răzvan Lucescu o va întâlni pe câștigătoarea dintre Lamia și Apollon Paralimniou.

Răzvan Lucescu, declarație neașteptată după ce a învins-o pe Panathinaikos

Deși s-a declarat fericit de victoria echipei sale, Răzvan Lucescu a ținut să amintească faptul că, în sezonul trecut, celor de la PAOK le-a fost „furată” Cupa Greciei de către arbitri.

În finala Cupei Greciei de anul trecut, PAOK și Panathinaikos s-au luptat pentru marele trofeu, însă partida a fost întreruptă timp de 34 de minute, din cauza incidentelor din tribună.

„(n.r. despre Taison) Sunt foarte fericit de acest transfer și sunt un antrenor care nu folosește cu ușurință jucători noi pentru că nu știu exact cum se descurcă pe teren. Cu toate acestea, Taison a arătat în 2-3 zile că se poate adapta la asta. Calitatea este incredibilă, poate face alegerile corecte pe teren. Este un jucător încrezător, ca Vieirania, care ne poate oferi calmul de care avem nevoie.

Reclamă

Victoria de astăzi a venit după un efort colectiv și o muncă grea. Dar ceea ce trebuie să facem este să uităm cât mai curând posibil de victoria de astăzi. Mergem mai departe, luăm meci cu meci, suntem o echipă care se schimbă constant.

Munca pe care o fac jucătorii se va vedea în principal în sezonul viitor. Dar asta nu înseamnă că nu vom merge cu hotărâre și voință împotriva lui Panathinaikos.

Finala Cupei (n.r. din 2022) nu a fost pierdută de PAOK și câștigată de Panathinaikos. A fost o finală decisă de VAR și de deciziile arbitrilor. Panathinaikos este o echipă foarte bună, cu un bun antrenor. Aceasta este povestea mea și o voi spune ori de câte ori voi avea ocazia.

Reclamă 4 / 0/3

Poate că sunt un nebun, dar spun adevărul. Avem un campionat furat și o Cupă furată. Duminica este un joc care se așteaptă să fie o luptă, dar asta nu înseamnă că nu ne vom lupta. Trebuie să avem încredere și să câștigăm”, a declarat Răzvan Lucescu, în cadrul conferinței de presă de la finalul meciului.

PAOK nu o duce bine în campionat

Formația antrenată de Răzvan Lucescu nu o duce la fel de bine și în campionat, aceasta aflându-se pe locul 4, cu 36 de puncte obținute, la nouă lungimi în spatele liderului Panathinaikos.

În următorul meci de campionat, PAOK o va întâlni, în deplasare, pe Panathinaikos. Partida este programată duminică, de la ora 19:30.

La „cârma” lui PAOK, Răzvan Lucescu a cucerit un titlu de campion și două Cupe ale Greciei.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și