Închide meniul

Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK! Fostul selecţioner, ofertat de o trupă din Golf

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 mai 2023, 18:30

Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK! Fostul selecţioner, ofertat de o trupă din Golf

Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK! Fostul selecţioner este ofertat de către o echipă din Golf, anume Al Ahli, formaţie pe care a antrenat-o şi Laurenţiu Reghecampf. Presa saudită notează faptul că Lucescu Jr. s-ar fi înţeles deja cu trupa din Jeddah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu o pregăteşte în prezent pe PAOK, fiind la al doilea mandat pe banca trupei elene. Tehnicianul român mai are contract cu formaţia din Salonic până în vara anului 2024.

Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK

Al Ahli îl doreşte cu insitenţă pe Răzvan Lucescu, anunţă goal.com. Formaţia saudită, campioană în 2016, a retrogradat dramatic în 2022, însă a revenit în prima ligă din Arabia Saudită după doar un sezon petrecut în eşalonul secund.

Se pare că oficialii lui Al Ahli l-ar fi anunţat deja pe Pitso Mosimane, antrenorul care a promovat echipa, că nu i se va mai prelungi contractul. Iar primul pe lista posibililor înlocuitori este Răzvan Lucescu.

„În ciuda faptului că a reuşit să o promoveze pe Al Ahli în prima divizie, Mosimane ar urma să fie îndepărtat de la echipă, iar românul Răzvan Lucescu este anunţat drept succesorul tehnicianului născut la Kagiso”, anunţă sursa citată mai sus.

Reclamă

Dacă Răzvan Lucescu va accepta propunerea celor de la Al Ahli, ar fi a doua experienţă ca antrenor în Golf. Tehnicianul român a mai pregătit-o pe Al Hilal, în perioada 2019 – 2021, reuşind să câştige pe banca saudiţilor Liga Campionilor Asiei, precum şi titlul şi Cupa Arabiei Saudite.

Lucescu a revenit în iulie 2021 la cârma lui PAOK, după o primă experiență între 2017 și 2019. El a îndeplinit funcția de selecționer al României în perioada aprilie 2009 – iunie 2011.

În acest sezon, Răzvan Lucescu nu a reuşit să câştige titlul în Grecia cu PAOK, însă se luptă pentru un alt trofeu, Cupe Greciei, formaţia antrenorului român fiind calificată în finală.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu, întrebat dacă ar accepta o nouă aventură pe banca naționalei României

Răzvan Lucescu a fost întrebat dacă ar accepta o nouă aventură pe banca naționalei României. Actualul antrenor al lui PAOK Salonic a răspuns fără să stea pe gânduri. Lucescu Jr. consideră că subiectul respectiv este „expirat”. Tehnicianul de 54 de ani a explicat că nu mai este interesat în meseria de selecționer și vrea să se concentreze doar pe cariera de antrenor de echipă de club.

„Am mai discutat acest subiect. Nu știu ce înseamnă viitorul, peste 10-15 ani poate că nu voi mai fi în fotbal. Deocamdată sunt plecat, mă simt bine. Nu intră în calculele mele o eventuală preluare a unei echipe naționale.

Am avut această experiență, știu ce înseamnă. Consider că sunt un antrenor pentru o echipă de club, îmi place să fiu zi de zi acolo, îmi place să pot transmite idei. La echipa națională lucrurile sunt total diferite”, a spus Răzvan Lucescu, la revenirea în țară.

Răzvan Lucescu a condus naționala României în 21 de meciuri. Cu el pe bancă, „tricolorii” au înregistrat 8 victorii, 5 remize și 8 eșecuri.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și