Închide meniul
VIDEO

Răzvan Lucescu a intrat în conflict cu ultrașii după PAOK – Panathinaikos 1-2! Asistenții l-au calmat cu greu pe antrenor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 octombrie 2022, 12:21

Răzvan Lucescu a intrat în conflict cu ultrașii după PAOK – Panathinaikos 1-2! Asistenții l-au calmat cu greu pe antrenor

Răzvan Lucescu a intrat în conflict cu ultrașii după PAOK - Panathinaikos 1-2

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Răzvan Lucescu a intrat în conflict cu ultrașii după PAOK – Panathinaikos 1-2. Asistenții l-au calmat cu greu pe antrenorul român, care a fost un car de nervi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a pierdut derby-ul cu liderul din Grecia, iar suporterii și-au ieșit din minți. L-au fluierat și l-au insultat pe antrenor, care nu a rămas indiferent.

Răzvan Lucescu a intrat în conflict cu ultrașii după PAOK – Panathinaikos 1-2

Răzvan Lucescu i-a înfruntat pe fani. A urlat și a gesticulat, iar asistenții l-au calmat cu greu. Explicația acestuia a venit la conferința de presă.

„Negativitatea e în locul ei natural aici. Înțeleg frustrarea, dar nu pot să ignor efortul jucătorilor mei. Protestele fanilor ar fi fost justificate dacă nu am fi încercat”, a transmis Răzvan Lucescu la conferința de presă.

Reclamă

După 6 etape, PAOK ocupă locul 4, cu 11 puncte.

Răzvan Lucescu e cu gândul la retragere: „Mă gândesc serios să mă opresc!”

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, e cu gândul la retragere. Tehnicianul are doar 53 de ani, dar e deja cu gândul la finalul carierei. Fiul lui Răzvan Lucescu a făcut anunţul în cadrul unui interviu.

De-a lungul carierei sale, Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK, în 2019, două Cupe ale Greciei, în 2018 şi 2019, două Cupe ale României, cu Rapid, în 2006 şi 2007, titlul în Arabia Saudită, cu Al-Hilal, în 2020, dar şi Cupa Arabiei Saudite, în tot în 2020.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt în istoria lui PAOK şi voi rămâne, nimic nu se mai schimbă. Chiar dacă aş avea aici o perioadă proastă, nu se mai schimbă asta. Am venit pentru că iubesc acest oraş. Nu vreau să fiu că tatăl meu, niciodată nu mă compar cu tatăl meu, niciodată nu mi-am proiectat viitorul pentru a avea o carieră ca a tatălui meu.  

Îmi place meserie mea, dar mă gândesc serios ca în doi, trei, patru ani să mă opresc. Ce simt este că încep să mă simt bătrân, că îmbătrânesc, îmbătrânesc”, a declarat Răzvan Lucescu într-un interviu acordat pentru PAOK.

Răzvan Lucescu ştie ce îi lipseşte României

Răzvan Lucescu, fostul selecţioner al României, consideră cu Răzvan Marin şi Vlad Chiricheş nu se pot numi lideri ai echipei naţionale. Acesta le recunoaşte importanţa în cadrul lotului, însă nu le poate atribui rolul de conducător al naţionalei.

„E vorba despre personalitate, pentru că Răzvan Marin, un jucător foarte bun, a retrogradat la Cagliari. Nu putem vorbi despre un Răzvan Marin lider, personalitate puternică. Şi chiar dacă ar fi fost şi putea să retrogradeze, dar el nu este, el este un jucător individual foarte bun, pe care oricine îl vrea, dar el nu este un lider de echipă.

Despre Chiricheş şi susţin asta de mult. E un jucător bun, dar nu este lider, dar noi aici îi considerăm lideri. Ca să fii lider trebuie să o ai în sânge. Nu avem lideri, iar faptul că ei sunt consideraţi lideri le creează o problemă. Ori pune presiune foarte mare, ori îl duce pe unul sau altul, nu pe Marin, cu siguranţă, în situaţia de a fi superficial, pentru că nu ştie să gestioneze”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Orange Sport.

Recomandări
  • Răzvan Lucescu a intrat în conflict cu ultrașii după PAOK – Panathinaikos 1-2
  • Asistenții l-au calmat cu greu pe antrenor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și