Închide meniul

Răzvan Lucescu, anunţ şoc! Antrenorul lui PAOK e cu gândul la retragere: „Îmbătrânesc şi mă gândesc serios să mă opresc!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 iulie 2022, 22:07 / Actualizat: 4 iulie 2022, 23:40

Răzvan Lucescu, anunţ şoc! Antrenorul lui PAOK e cu gândul la retragere: „Îmbătrânesc şi mă gândesc serios să mă opresc!

Răzvan Lucescu, cu gândul la retragere

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci pentru PAOK / Profimediaimages

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, e cu gândul la retragere! Tehnicianul are doar 53 de ani, dar e deja cu gândul la finalul carierei. Fiul lui Răzvan Lucescu a făcut anunţul în cadrul unui interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul carierei sale, Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK, în 2019, două Cupe ale Greciei, în 2018 şi 2019, două Cupe ale României, cu Rapid, în 2006 şi 2007, titlul în Arabia Saudită, cu Al-Hilal, în 2020, dar şi Cupa Arabiei Saudite, în tot în 2020.

Răzvan Lucescu, anunţ şoc: antrenorul lui PAOK e cu gândul la retragere!

„Sunt în istoria lui PAOK şi voi rămâne, nimic nu se mai schimbă. Chiar dacă aş avea aici o perioadă proastă, nu se mai schimbă asta. Am venit pentru că iubesc acest oraş. Nu vreau să fiu că tatăl meu, niciodată nu mă compar cu tatăl meu, niciodată nu mi-am proiectat viitorul pentru a avea o carieră ca a tatălui meu.

Îmi place meserie mea, dar mă gândesc serios ca în doi, trei, patru ani să mă opresc. Ce simt este că încep să mă simt bătrân, că îmbătrânesc, îmbătrânesc”, a declarat Răzvan Lucescu într-un interviu acordat pentru PAOK.

Răzvan Lucescu: „Sunt o persoană plictisitoare! Cu mine, soția mea nu se poate distra!”

Răzvan Lucescu a făcut dezvăluiri savuroase despre viața personală. Antrenorul lui PAOK a recunoscut că nu o face prea mult să râdă pe soția sa. Fiul lui Mircea Lucescu se consideră o persoană plictisitoare.

Reclamă

Răzvan Lucescu e căsătorit de 22 de ani cu Ana Maria Lucescu și au împreună doi copii, Marilu și Matei, care le-au dăruit deja nepoți. Antrenorul e recunoscător că soția i-a rămas alături de-a lungul carierei.

„Cred că sunt o persoană plictisitoare. Cu mine, soţia mea nu se poate distra. La fel şi copiii mei. Poate că, dacă eram singur sau divorțat, ar fi trebuit să mă gândesc foarte bine dacă îmi fac altă familie, pentru că aș fi distrus persoana de lângă mine.

Ana, cel puțin, a fost cu mine de la început. Am trecut prin momente foarte frumoase, iubire oarbă, experiențe grele, momente de război. Am învățat să ne respectăm, să ne acceptăm. Nu suntem un cuplu doar pentru iubire, e mult mai mult de atât. Nu cred că ne-am certat în ultimul an”, a spus Răzvan Lucescu, într-un interviu pentru PAOK TV.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu ştie ce îi lipseşte României

România a suferit o înfrângere ruşinoasă cu Muntenegru, pe teren prorpiu, scor 0-3. În actuala ediţie de Liga Naţiunilor, sub comanda lui Edi Iordănescu, echipa naţională a suferit trei înfrângeri, din patru meciuri, şi se află pe ultimul loc în grupă.

Răzvan Lucescu, fostul selecţioner al României, consideră cu Răzvan Marin şi Vlad Chiricheş nu se pot numi lideri ai echipei naţionale. Acesta le recunoaşte importanţa în cadrul lotului, însă nu le poate atribui rolul de conducător al naţionalei.

„E vorba despre personalitate, pentru că Răzvan Marin, un jucător foarte bun, a retrogradat la Cagliari. Nu putem vorbi despre un Răzvan Marin lider, personalitate puternică. Şi chiar dacă ar fi fost şi putea să retrogradeze, dar el nu este, el este un jucător individual foarte bun, pe care oricine îl vrea, dar el nu este un lider de echipă.

Despre Chiricheş şi susţin asta de mult. E un jucător bun, dar nu este lider, dar noi aici îi considerăm lideri. Ca să fii lider trebuie să o ai în sânge. Nu avem lideri, iar faptul că ei sunt consideraţi lideri le creează o problemă. Ori pune presiune foarte mare, ori îl duce pe unul sau altul, nu pe Marin, cu siguranţă, în situaţia de a fi superficial, pentru că nu ştie să gestioneze”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Orange Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și