Închide meniul

Răzvan Lucescu a răbufnit în Grecia: „S-a creat o mare presiune”. Ce acuză antrenorul lui PAOK Salonic

Alex Masgras Publicat: 26 februarie 2024, 15:00

Reclamă
Răzvan Lucescu a răbufnit în Grecia: „S-a creat o mare presiune. Ce acuză antrenorul lui PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a răbufnit în Grecia: "S-a creat o mare presiune"

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Hepta

Răzvan Lucescu a răbufnit în Grecia. Antrenorul celor de la PAOK Salonic s-a plâns de programul echipei sale din luna februarie. Formația pregătită de Lucescu jr. a disputat patru derby-uri luna aceasta, dubla cu Panathinaikos din Cupa Greciei și meciurile cu AEK și Olympiakos din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK se luptă la titlu, fiind pe locul 2, cu 54 de puncte, la un singur punct în spatele liderului AEK. Mai mult, formația antrenorului român a avut o serie incredibilă, cu 16 victorii și o singură înfrângere în 17 meciuri disputate în toate competițiile până la începutul lunii februarie.

Răzvan Lucescu a răbufnit în Grecia: „S-a creat o mare presiune”. Ce acuză antrenorul român

Perioada extrem de aglomerată din această lună și-a spus însă cuvântul. PAOK a remizat cu AEK și a pierdut cu Olympiakos, în meciurile de campionat, după care a pierdut la loviturile de departajare dubla cu Panathinaikos din Cupa Greciei, ratând calificarea în finală.

Antrenorul român s-a plâns de programul infernal pe care l-a avut echipa sa, dar și de faptul că formația sa a fost singura echipă din Grecia care a trebuit să treacă printr-un asemenea program.

„Să joci patru derby-uri în zece zile e foarte complicat. Nu știu cine a decis astfel, însă nu e ușor pentru nicio echipă. Ce altă formație din Grecia a experimentat așa ceva? S-a creat o mare presiune asupra jucătorilor, după patru dueluri atât de intense a crescut și riscul accidentărilor.

Reclamă

Am fost afectați de eliminarea de miercuri. Mai ales psihic ne-a afectat, iar faptul că am luat gol chiar de la începutul meciului cu Panaitolikos a generat o stare de confuzie”, a declarat Răyvan Lucescu, citat de gsp.ro.

Echipa lui Răzvan Lucescu a trecut însă cu bine de eliminarea din Cupa Greciei și s-a impus în weekend pe terenul celor de la Panetolikos, scor 3-1. Pentru formația pregătită de antrenorul român urmează un nou duel în deplasare, pe terenul lui Panserraikos.

S-au tras la sorţi optimile de finală ale Conference League! Răzvan Lucescu, în faţa unui meci teribil

Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de românul Răzvan Lucescu, va întâlni campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb, după tragerea la sorţi care a avut loc la Nyon.

Reclamă 4 / 0/3

Capul de afiş al acestei faze pare a fi confruntarea dintre Ajax Amsterdam şi Aston Villa, ambele foste campioane ale Europei.

Union Saint-Gilloise, care s-a calificat în dauna echipei Eintracht Frankfurt, câştigătoarea Europa League din 2022, va da în optimi peste Fenerbahce Istanbul.

Israelul are două reprezentante în optimile de finală, Maccabi Haifa urmând să joace cu Fiorentina, iar Maccabi Tel Aviv, cu Olympiakos Pireu.

Servette Geneva, care a eliminat-o pe Ludogoreţ Razgrad, o va înfrunta în optimi pe Viktoria Plzen. Sturm Graz va avea un duel dificil cu echipa franceză Lille OSC, în timp ce FC Bruges va juca împotriva norvegienilor de la Molde, anunţă agerpres.ro.

Partidele din optimi se vor disputa pe 7 şi 14 martie. Finala competiţiei va avea loc în data de 29 mai, la Atena.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și