Închide meniul

Răzvan Lucescu, implicat într-un scandal de proporții! Panathinaikos ameninţă că îl cheamă în tribunal. Reacţia lui PAOK

Alex Ioniță Publicat: 1 februarie 2024, 17:14

Reclamă
Răzvan Lucescu, implicat într-un scandal de proporții! Panathinaikos ameninţă că îl cheamă în tribunal. Reacţia lui PAOK

Răzvan Lucescu este implicat într-un scandal de proporții în Grecia

Răzvan Lucescu ,după un meci al lui PAOK / Profimedia

Răzvan Lucescu este implicat într-un scandal de proporții în Grecia. Tehnicianul celor de la PAOK a fost amenințat cu judecata de oficialii celor de la Panathinaikos. De asemenea, reprezantanții clubului pregătit de român au oferit o reacție dură, după amenințarea venită din partea rivalilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul român care a reușit să câștige titlul cu PAOK, în 2019, după o pauză de 34 de ani, a fost atacat de rivalii din Grecia, din cauza declarațiilor pe care le-a făcut în ultima perioadă.

Răzvan Lucescu, implicat într-un scandal de proporții în Grecia

Potrivit informațiilor oferite de gazzetta.gr, oficialii lui Panathinaikos i-au trimis un avertisment, prin tribunal, lui Răzvan Lucescu. Acesta a fost avertizat că va fi dat în judecată dacă nu se oprește din a o ataca pe Panathinaikos.

Acest anunț a provocat un val de reacții în Grecia. Un jurnalist din Atena este de părere că amenințarea venită din partea celor de la Panathinaikos are scopul de „a-l opri pe tehnician” și este de părere că românul nu a insultat-o niciodată pe marea rivală și că doar s-a plâns de arbitraj.

Oficialii clubului PAOK Salonic au reacționat după amenințarea celor de la Panathinaikos și au spus că Răzvan Lucescu are, în continuare, toată susținerea din partea clubului:

Reclamă

„Panathinaikos a făcut o mișcare comică. Se gândește că astfel nu va mai auzi adevărul. Antrenorul, omul Răzvan Lucescu are întreaga noastră susținere. Orice acțiune legală a lui Panathinaikos e împotriva lui PAOK, nu a lui.

PAOK va fi întotdeauna transparent și corect, va proteja dreptul fiecăruia la opinie. Declarațiile tehnicianului nostru nu au defăimat niciodată jucătorii lui Panathinaikos, ci au atacat arbitrii care îi protejează. Ne întrebăm dacă există până la urmă un sistem corupt în Grecia, așa cum se plânge Panathinakos, când la același tribunal acest club cere unei persoane să-și retragă protestul împotriva sistemului corupt?”, au transmis grecii, citați de sursa menționată anterior.

Ce mai spunea Răzvan Lucescu despre problemele legate de arbitraj

Nemulțumirile lui Răzvan Lucescu, legate de arbitraj, au fost spuse pe față, chiar și în ultima perioadă. În urma unui duel cu marea rivală, din prima ligă a campionatului din Grecia, românul a răbufnit la conferința de presă, la adresa centralului Rohit Saggi:

Reclamă 4 / 0/3

„Ce am văzut acum a fost o rușine pentru fotbal. Arbitrul a tras clar cu o formație. I-a dat un penalty inexistent, a iertat-o de un cartonaș roșu. Toate loviturile libere ale adversarilor au fost acordate mult prea ușor.

Mi se pare incredibil că a venit din altă țară și poate să fluiere așa, să aibă o astfel de atitudine. Distruge echilibrul campionatului”, spunea atunci românul, citat de sportal.gr.

De asemenea, în urmă cu un an, Răzvan Lucescu spunea că din cauza arbitrajului a pierdut „un campionat și o Cupă”. La momentul respectiv, vorbea despre finala Cupei din 2022, dar și despre campionatul din sezonul 2017-2018, atunci când PAOK a pierdut la „masa verde” meciurile cu Olympiakos și AEK Atena.

„Acea finală nu a fost pierdută de PAOK și nici câștigată de Panathinaikos. A fost decisă de VAR și de arbitru (n.r. spaniolul Mateu Lahoz). Aceasta este povestea mea și o voi zice de câte ori voi avea ocazia. Poate că sunt nebun, dar spun adevărul. Mi s-a furat un campionat și mi s-a furat o Cupă”, spunea atunci Răzvan Lucescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și