Închide meniul

Răzvan Lucescu, acuze fără precedent: „Au devenit foarte agresivi cu mine!” Ce l-a nemulţumit pe antrenorul lui PAOK

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 februarie 2023, 16:59

Răzvan Lucescu, acuze fără precedent: „Au devenit foarte agresivi cu mine! Ce l-a nemulţumit pe antrenorul lui PAOK

Răzvan Lucescu, acuze fără precedent de pe banca lui PAOK

Răzvan Lucescu/ Zuma Press / Nikku via Hepta

Răzvan Lucescu, tehnicianul lui PAOK, a lansat acuze fără precedent. Antrenorul român susţine că echipa sa este în continuare „furată” de arbitrii, şi susţine cu vehemenţă că centralii l-au privat de un titlu în sezonul 2017-2018, cât şi o finală a Cupei Greciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu o pregăteşte pe PAOK din vara lui 2021, fiind la al doilea mandat pe banca trupei din Salonic. În prezent, formaţia antrenorului român ocupă locul patru în prima ligă elenă, fiind la şapte puncte distanţă de primul loc, ocupat de Panathinaikos.

Răzvan Lucescu, acuze fără precedent de pe banca lui PAOK

Răzvan Lucescu a declarat că se simte pus sub presiune la PAOK, indiferent de ce rezultate înregistrează echipa. Antrenorul român susţine că niciodată nu are timp să se bucure de un rezultat obţinut, doearece este cu gândul deja la următoarea partidă.

Totodată, Lucescu jr. susţine că oficialii din Atena au devenit „foarte agresivi”, iar în acest context, a făcut referire la momentele controversate din sezoanele precedente, în care susţine că a fost victima arbitrilor din Grecia, alte echipe fiind favorizate pentru a cuceri trofee.

„Un antrenor are responsabilități imense și normal că toate gândurile se îndreaptă spre următorul meci. Cred că așa se întâmplă în fiecare săptămână și în fiecare lună, cam 11 luni pe an.

Reclamă

Nu reușesc să mă bucur de nimic pentru că întotdeauna în mintea mea este meciul care urmează. Singura perioadă în care mă pot relaxa și mă pot bucura de ce este în jurul meu este vacanța.

Cei din Atena au ajuns să fie foarte agresivi cu mine, un lucru care îmi confirmă că este foarte corect ceea ce spuneam eu și relatez faptele: 2017 și 2018 mi-au furat un titlul, în 2021 și 2022, finala Cupei.

Totul era în regulă dacă erau greșeli de arbitraj, doar că erau susținute de VAR și ne-au făcut să pierdem Cupa, întotdeauna există o rigiditate împotriva lui PAOK.

Reclamă 4 / 0/3

La Tripoli, este inimaginabil ce s-a întâmplat în minutul 94, al doilea gol a fost marcat dintr-o poziție de ofsaid de de 3 metri, o poziție foarte clară și foarte ușor de interpretat pentru toți arbitrii. Nici nu au vrut să vadă VAR-ul. Mai ales televiziunea care nu a arătat nicio reluare ne arată că tot ceea ce spun eu este adevărat”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru sptfm.ro.

Răzvan Lucescu a făcut scandal după incidentele de la pauza derby-ului cu AEK Atena

Răzvan Lucescu a făcut scandal după incidentele de la pauza derby-ului cu AEK Atena, câştigat de PAOK Salonic cu scorul de 2-0. Antrenorul român i-a acuzat pe oaspeţi că au încercat să pună presiune pe arbitri la pauză, după ce mai mulţi jucători l-au înconjurat.

Cei de la AEK Atena au cerut două eliminări în prima repriză a derby-ului. De cealaltă parte, şi Răzvan Lucescu a reclamat o eliminare pentru jucătorii de la AEK Atena.

„Ai noștri au trebuit să se lupte la vestiare pentru a-i împinge pe cei de la AEK. Cum îndrăznesc să vină aici și să pună presiune pe arbitri?! E incredibil. Arbitrul nu ne-a mai dat niciun fault în repriza a doua, urmare a ceea ce au făcut ei la pauză. Și AEK merita un «roșu» la faultul asupra lui Sastre”, a spus Răzvan Lucescu la conferinţa de presă.

Antrenorul român a fost şi mai vehement la microfonul televiziunii NOVA.

„O rușine ce s-a întâmplat la vestiare, federația și liga să intervină! E păcat pentru fotbalul grec. Ați văzut ce s-a petrecut pe Toumba, imaginați-vă ce va fi la Atena! Nici nu mai pot să mă bucur de victorie”, a spus Răzvan Lucescu pentru sursa citată, conform gsp.ro.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și