Închide meniul

Răzvan Lucescu, adevărul din spatele salariului uriaș de la PAOK: „Cel mai mare contract din Grecia”. Clauza astronomică pe care i-a impus-o Savvidis

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 mai 2021, 21:36

Răzvan Lucescu, adevărul din spatele salariului uriaș de la PAOK: „Cel mai mare contract din Grecia. Clauza astronomică pe care i-a impus-o Savvidis

Răzvan Lucescu, despre Mirel Rădoi

Profimediaimages

 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, adevărul despre salariul uriaș de la PAOK Salonic. Românul a dezvăluit că, în realitate, este nevoit să împărtă cele 1,8 milioane de euro cu colaboratorii săi. Concret, 8 persoane beneficiază anual de această sumă, inclusiv Lucescu Jr.

Răzvan Lucescu, adevărul despre salariul uriaș de la PAOK

„Nu este un salariu total de 1,8 milioane pe an, ci suma privește tot staff-ul. Această sumă nu este doar pentru mine, ci și pentru partenerii mei. Suntem în total 8 persoane. Este adevărat că e cel mai mare contract din Grecia, dar este o diferență”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit Gazzetta.gr.

Răzvan Lucescu a venit la PAOK cu 7 asistenți, printre care se numără responsabili cu studierea adversarilor sau analiști video.

Răzvan Lucescu a mai antrenat-o pe PAOK în perioada august 2017 – iulie 2019, timp în care a cucerit un titlu istoric, dar şi două Cupe al Greciei.

Reclamă

„PAOK a rămas în sufletul meu, aici am petrecut cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Nu m-a convins nimeni să mă întorc. Sufletul a fost cel care m-a împins. Știm foarte bine că îmi place Grecia, este o atmosferă atât de frumoasă, optimistă. Am câștigat titlul după atâția ani, s-au creat niște relații grozave între noi, am lăsat niște prieteni aici”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu, clauză uriașă la PAOK

Ca să se asigure că nu-l pierde din nou pe Răzvan Lucescu, Ivan Savvidis i-a setat românului o clauză uriașă. Dacă vrea să rupă contractul, Lucescu Jr. trebuie să platească 7 milioane de euro. În 2019, el pleca la Al Hilal, după ce arabii i-au achitat clauza de reziliere în valoare de 2 milioane de euro.

În Arabia Saudită, fostul selecționer a câștigat tot ce se putea: Liga Campionilor Asiei, campionatul și Cupa Regelui.

Reclamă 4 / 0/3

În total, Răzvan Lucescu are 7 trofee în cariera de antrenor. Pe lângă succesele de pe banca lui Paok și Al Hilal, românul a cucerit și două Cupe ale României alături de Rapid.

În 2018, Răzvan Lucescu a pierdut titlul cu PAOK într-un manieră incredibilă. Atunci, AEK a devenit campioană, după ce echipa românului a pierdut două meciuri decisive la masa verde. PAOK a fost sancționată din cauza patronului Savvidis, care a intrat cu pistolul pe teren. Răzvan Lucescu a acuzat atunci că grecii au conspirat împotriva lui PAOK.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și