Închide meniul

Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă: „Cedează!” Cum s-a comportat când l-a antrenat la PAOK

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2024, 20:18

Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă: „Cedează! Cum s-a comportat când l-a antrenat la PAOK

Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat calificarea în semifinalele Conference League

Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă / Profimediaimages

Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă. Lucescu Junior l-a antrenat pe Mitriţă la PAOK Salonic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a fost propus de mai mulţi oameni din fotbal la echipa naţională. Edi Iordănescu nu l-a chemat, însă, pentru amicalele cu Irlanda de Nord şi Columbia. Lucescu Junior a spus

Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă

”Pot spune că Mitriță este un jucător super talentat, decisiv în multe momente. Însă, cred eu, că ar trebui să se lupte mai mult cu el însuși și să fie mai participant la momentele în care echipa nu are mingea. Cedează destul de ușor la dificultate. Îi place să știe că este important la o echipă. Una este să joci la Craiova, una este la PAOK. Aici, el nu s-a luptat în unele momente, a cedat uneori.

Aici el a fost perfect din punct de vedere al comportamentului. A avut momente în care nu juca titular, dar dacă juca era cel mai fericit. E un băiat extraordinar, eu mi-am dorit să rămână aici, dar la sfârșitul sezonului trebuia să dăm o sumă mare de bani pe el. L-aș fi ținut.

El are o singură problemă: cedează în momentele de dificultate. Dacă el știe că toată lumea îl susține și e titular, dă orice”, a spus Răzvan Lucescu la digisport.ro.

Reclamă

„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri

Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri despre situaţia lui Alex Mitriţă. Jucătorul celor de la Universitatea Craiova nu a fost convocat la echipa naţională, pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Selecţionerul a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Irlanda de Nord şi susţine că orice jucător are uşa deschisă, dar va fi o misiune dificilă pentru cei care nu au fost convocaţi să prindă „trenul din mers”.

„La EURO ne așteaptă un alt nivel, vom vedea cine va fi cu noi acolo. Toată lumea are ușile deschise. Noi trebuie să analizăm în funcție de context. Avem posturi unde avem soluții echilibrate, cu jucători de valoare, dar avem și poziții unde suntem la limită. Se poate întâmpla orice.

Reclamă 4 / 0/3

Oricine are ușa deschisă pentru echipa națională. Dar trebuie să demonstreze că are valoare și să respecte valorile grupului. Cine a arătat asta, a rămas, cine nu, nu a mai fost cu noi.

Trenul e în mers, trebuie eforturi mari ca cineva să sară în tren din mers. După EURO, dacă voi mai fi aici, va fi o perioadă în care vor fi încercați jucători, va fi o perioadă puțin mai lejeră”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Irlanda de Nord.

De asemenea, Edi Iordănescu a dezvăluit şi motivele petrnu care nu a apelat la Alex Mitriţă, jucător cu care a şi discutat:

„Eu v-am obișnuit cu faptul că focusul a fost pe grupul cu care lucrăm zi de zi. Mitriță a fost la națională, are mare calitate, e un jucător înzestrat.

Faptul că nu a avut mentalitate competitivă a făcut să nu realizeze lucruri mai mărețe la cluburile la care a fost sau să joace la cluburi mai mari, cu tot respectul pentru Universitatea Craiova.

Am avut o discuție cu Mitriță, comunic cu jucătorii. Sunt deschis la dialog. Selecția nu a fost făcută după orgolii, chiar dacă am fost supărat uneori”, a mai spus Edi Iordănescu.

Meciul României cu Columbia va fi marţi, de la 21:15, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și