Închide meniul

Răzvan Lucescu, discurs dur împotriva huliganilor care au ucis un fan la Atena: „Viaţa înseamnă altceva, nu să ucizi oameni”

Alex Masgras Publicat: 9 august 2023, 17:59

Reclamă
Răzvan Lucescu, discurs dur împotriva huliganilor care au ucis un fan la Atena: „Viaţa înseamnă altceva, nu să ucizi oameni

Răzvan Lucescu, aproape de grupele Conference League după Hearts - PAOK 1-2

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK / Profimedia

Răzvan Lucescu, discurs dur împotriva huliganilor care au ucis un fan la Atena. Antrenorul lui PAOK Salonic a susţinut conferinţa de presă premergătoare duelului din turul 3 preliminar Conference League cu Hajduk Split.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul acestei săptămâni, fanii lui Dinamo Zagreb au atacat fanii celor de la AEK Atena. În urma incidentelor, un fan grec, Michalis Katsouri, în vârstă de 29 de ani, a încetat din viaţă, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori. Din cauza evenimentelor nefericite de la Atena, UEFA a decis amânarea partidei dintre AEK şi Dinamo Zagreb, care ar fi trebuit să aibă loc marţi seară.

Răzvan Lucescu, discurs dur împotriva huliganilor care au ucis un fan la Atena: „Viaţa înseamnă altceva, nu să ucizi oameni”

Răzvan Lucescu se pregăteşte pentru duelul cu Hajduk Split din turul 3 preliminar Conference League. Prima manşă va avea loc în Croaţia, iar antrenorul celor de la PAOK Salonic a avut un discurs dur la adresa huliganilor.

Întrebat la conferinţa de presă despre evenimentele nefericite care au avut loc la Atena, Răzvan Lucescu a reacţionat dur:

„Ce s-a întâmplat la Atena este oribil, fără nicio îndoială. Locul idioților care fac asemenea lucruri e la închisoare. Viața înseamnă altceva, nu să ucizi oameni”, a declarat Răzvan Lucescu, citat de gsp.ro.

Reclamă

Partida AEK Atena – Dinamo Zagreb a fost amânată! Un suporter grec a fost ucis! Incidente grave în Grecia

Alte opt persoane au fost rănite la Atena, printre care şi un tânăr de 17 ani. Trei greci şi cinci croaţi au fost internaţi în spital, iar poliţia elenă a făcut 96 de arestări, potrivit protothema.gr. Fanii croaţilor nici nu ar fi trebuit să asiste la partida de la Atena. Ultraşii celor două echipe s-au luat la bătaie pe străzile din Atena, în apropierea stadionului „Agia Sophia”.

Formaţia din Atena acuză fanii echipei din Zagreb, dar şi autorităţile din Grecia. Peste 150 de fani croaţi au făcut deplasarea la Atena, în ciuda interdicţiei primite de Dinamo Zagreb în ceea ce priveşte suporterii la meciurile din deplasare.

Acum rămâne de văzut cum suporterii croaţi au ajuns la Atena, fără ca autorităţile să prevină aceste incidente. Potrivit presei din Grecia, alături de suporterii lui Dinamo Zagreb au fost şi mai mulţi fani ai celor de la Panathinaikos, cu care sunt înfrăţiţi.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a amânat partida, UEFA a anunţat că meciul din Croaţia, programat pe 15 august, va avea loc fără alte modificări. Partida de la Atena a fost reprogramată pentru 19 august. De asemenea, UEFA menţine interdicţia pentru cele două partide în ceea ce îi priveşte pe fanii oaspeţi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și