Închide meniul

Partida AEK Atena – Dinamo Zagreb a fost amânată, după ce un suporter grec a fost ucis! Incidente grave în Grecia

Alex Masgras Publicat: 8 august 2023, 12:36

Reclamă
Partida AEK Atena – Dinamo Zagreb a fost amânată, după ce un suporter grec a fost ucis! Incidente grave în Grecia

Partida AEK Atena - Dinamo Zagreb a fost amânată, după ce un suporter grec a fost ucis

Fanii lui AEK Atena / Profimedia

Partida AEK Atena – Dinamo Zagreb a fost amânată, după ce un suporter grec a fost ucis. Cele două echipe ar fi trebuit să se întâlnească în această seară în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, la Atena. În urma acestor incidente, UEFA a decis amânarea partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un fan de 29 de ani al celor de la AEK Atena a fost înjunghiat mortal noaptea trecută. În această dimineaţă, fanii formaţiei din Atena au adus flori şi au aprins lumânări în locul în care fanul şi-a pierdut viaţa.

Partida AEK Atena – Dinamo Zagreb a fost amânată! Un suporter grec a fost ucis! Incidente grave în Grecia

În total, opt persoane au fost rănite noapte trecută, printre care şi un tânăr de 17 ani. Trei greci şi cinci croaţi au fost internaţi în spital, iar poliţia elenă a făcut 96 de arestări, potrivit protothema.gr. Fanii croaţilor nici nu ar fi trebuit să asiste la partida de la Atena. Ultraşii celor două echipe s-au luat la bătaie pe străzile din Atena, în apropierea stadionului „Agia Sophia”.

În această dimineaţă, UEFA a decis amânarea partidei la o dată ulterioară, potrivit comunicatului oficial emis de formaţia din Croaţia.

Reclamă

Formaţia din Atena acuză fanii echipei din Zagreb, dar şi autorităţile din Grecia. Peste 150 de fani croaţi au făcut deplasarea la Atena, în ciuda interdicţiei primite de Dinamo Zagreb în ceea ce priveşte suporterii la meciurile din deplasare.

Acum rămâne de văzut cum suporterii croaţi au ajuns la Atena, fără ca autorităţile să prevină aceste incidente. Potrivit presei din Grecia, alături de suporterii lui Dinamo Zagreb au fost şi mai mulţi fani ai celor de la Panathinaikos, cu care sunt înfrăţiţi.

În acest moment nu se ştie când se va reprograma partida, în condiţiile în care returul ar trebui să aibă loc săptămâna viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

AEK Atena a schimbat pozele de profil de pe conturile de social media. Grecii au postat şi o fotografie cu fanul ucis noaptea trecută, alături de mesajul: „Michael, AEK nu te va uita niciodată! Pedeapsă exemplară pentru ucigaşi şi responsabili”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și