Închide meniul

Răzvan Lucescu e URIAŞ! A ajuns din nou în sferturile de finală ale unei cupe europene

Publicat: 14 martie 2024, 21:45

Reclamă
Răzvan Lucescu e URIAŞ! A ajuns din nou în sferturile de finală ale unei cupe europene

Răzvan Lucescu e URIAŞ! A ajuns din nou în sferturile de finală ale unei cupe europene

Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă / Profimediaimages

Răzvan Lucescu e uriaş şi a ajuns din nou în sferturile de finală ale unei cupe europene. PAOK Salonic a făcut un meci uriaş cu Dinamo Zagreb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu scrie din nou istorie în Europa. A ajuns cu PAOK Salonic în sferturile de finală din Conference League. După ce au pierdut în tur cu Dinamo Zagreb, scor 0-2, PAOK Salonic a făcut un meci uriaş.

Răzvan Lucescu e URIAŞ! A ajuns din nou în sferturile de finală ale unei cupe europene

Echipa lui Răzvan Lucescu reuşit să întoarcă rezultatul din tur şi să se califice în sferturile de finală ale Conference League. PAOK Salonic s-a impus cu 5-1 şi egalat performanţa de acum 2 ani, când a ajuns tot până în sferturile de finală.

În urmă cu 18 ani, Răzvan Lucescu ajungea cu Rapid până în sferturile de finală ale Cupei UEFA (n.r. – actuala Europa League).

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, cea mai eficientă echipă din lume

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, cea mai eficientă echipă din lume! Formația din Grecia este pe primul loc, într-un top publicat de Observatorul pentru Fotbal an Centrului Internațional pentru Studii Sportive.

Reclamă

Nu mai puţin de 900 de cluburi din 54 de ligi au fost luate în considerare în acest studiu, care are la bază cifrele oferite de platforma Wyscout, pe trei variabile, numărul aşteptat de goluri rezultat din ocazii periculoase create (excluzând penalty-urile), numărul de şuturi pe spaţiul porţii şi numărul total de şuturi la poartă, notează agerpres.ro.

PAOK este lider în acest clasament, cu un procentaj de +0,69 goluri pe meci, rezultat din raportul golurilor marcate şi cele trei variabile amintite. Podiumul este completat de Sporting Lisabona (+0,59) şi de AS Roma (+0,52).

FC Rapid Bucureşti ocupă un excelent loc 13, cu +0,43, la mare distanţă de următoarele echipe din Superligă, FC Hermannstadt (+0,11) şi Politehnica Iaşi (+0,11)

Reclamă 4 / 0/3

La polul opus, cu -0,63 se află Melbourne City, dar şi echipe din campionatele europene de top, OGC Nice (-0,56), Olympique Lyon (-0,49), Rayo Vallecano (-0,48), Montpellier (-0,47).

Clasamentul mondial:

1. PAOK Salonic (Grecia) +0,69
2. Sporting Lisabona (Portugalia) +0,59
3. AS Roma (Italia) +0,52
4. Jagiellonia Bialystok (Polonia) +0,51
5. FC Sion (Elveţia/liga a doua) +0,49
6. Fortuna Dusseldorf (Germania/liga a doua) +0,49
7. Wigan Athletic (Anglia/liga a treia) +0,47
8. Al-Nassr FC (Arabia Saudită) +0,45
9. Norwich City (Anglia/liga a doua) +0,44
10. Internazionale Milano (Italia) +0,44
11. Deportivo Saprissa (Costa Rica) +0,44
12. Arsenal Londra (Anglia) +0,43
13. Rapid Bucureşti (România) +0,43

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și