Închide meniul
VIDEO

Răzvan Lucescu, implicat într-un scandal monstru în Grecia! Antrenorul lui PAOK, dialog aprins cu ultrașii după 10 meciuri fără victorie

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 mai 2022, 8:31

Răzvan Lucescu, implicat într-un scandal monstru în Grecia! Antrenorul lui PAOK, dialog aprins cu ultrașii după 10 meciuri fără victorie

Răzvan Lucescu, implicat într-un scandal monstru în Grecia

Răzvan Lucescu, dialog aprins cu ultrașii / Captură gazzetta.gr

Răzvan Lucescu a fost implicat într-un scandal monstru în Grecia, după eșecul lui PAOK din derby-ul cu Aris, scor 0-1. Ultrașii și-au ieșit din minți după ce echipa lor favorită a ajuns la 10 meciuri fără victorie. Antrenorul român le-a ținut piept și a purtat un dialog aprins cu aceștia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultrașii nu au mai putut suporta ca echipa lor să cu câștige și au răbufnit după înfrângerea cu Aris. PAOK a pierdut 7 meciuri în ultimele 10 confruntări și a marcat doar 5 goluri, mult prea puține pentru suporterii cu pretenții ai fostei campioane.

Răzvan Lucescu, implicat într-un scandal monstru în Grecia

Ultrașii au cerut explicații pentru seria neagră a echipei, iar mijlocașul Jasmin Kurtic a declanșat un scandal monstru, după ce a ridicat mâinile de nemulțumire, potrivit gazzetta.gr.

Accept orice insultă, mie pot să îmi strige ce vor. Îmi asum responsabilitatea faptelor mele, știu că sunt și momente mai proaste. Dar nu pot tolera ca cineva să îmi jignească familia, soția, copilul!”, a tunat fotbalistul, potrivit sursei citate.

Suporterii și-au ieșit din minți, iar Răzvan Lucescu a fost nevoit să intervină imediat. Antrenorul român a purtat un dialog aprins cu fanii. Acesta a fost plin de reproșuri și a venit cu un ultimatum: finala Cupei Greciei, unde PAOK o întâlnește pe rivala Panathinaikos.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU DIALOGUL APRINS DINTRE RĂZVAN LUCESCU ȘI ULTRAȘII LUI PAOK

Răzvan Lucescu ar fi fost bruscat de un arbitru după Aris – PAOK 1-0

Răzvan Lucescu a suferit o nouă înfrângere. PAOK a fost învinsă de Aris Salonic în deplasare, scor 0-1, în etapa a 5-a din campionatul Greciei. Echipa la care Cristi Ganea a fost titular s-a impus la limită, singurul gol fiind marcat de Koukoure, în minutul 17.

Alexandru Mitriță a fost în primul 11 la PAOK, dar nu a putut să își ajute echipa. A fost scandal încă din startul partidei. Kurtic a văzut cartonaș galben, iar Răzvan Lucescu a protestat vehement.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit jurnaliștilor de la sport-fm.gr, tensiunea a căpătat chiar și mai mari proporții după ce antrenorul român a văzut cartonaș galben, în minutul 9. Răzvan Lucescu s-ar fi apropiat de banca adversă și l-ar fi apostrofat pe unul dintre asistenți. În acel moment, al 4-lea arbitru s-a apropiat de el și l-ar fi bruscat. „Nu mă împinge!„, a țipat tehnicianul lui PAOK la grecul Thanasis Tzilos.

Spiritele s-au calmat cu greu, iar Răzvan Lucescu a suferit un nou eșec. Alb-negrii au jucat în inferioritate în ultimele 20 de minute, Mihaj fiind eliminat. PAOK a ajuns astfel la a 4-a înfrângere la rând în toate competițiile, situație cu care nu s-a mai confruntat în ultimii 7 ani. Lucescu Jr. a explicat cum s-a ajuns la această serie neagră.

Am jucat un meci în Europa și, după numai 3 zile, am întâlnit o echipă care avea o săptămână la dispoziție ca să pregătească jocul. E greu să avem prospețimea pe care ne-am dorit-o după toate acestea. Am încercat chiar și în 10 oameni, dar cu siguranță a fost dificil să avem mintea limpede și echilibrul mental.

Da, sunt 4 înfrângeri, dar cele 2 meciuri le-am pierdut cu Olympique Marseille, iar celelalte două au fost în deplasările cu Panathinaikos și Aris. Asta înseamnă mult. Nu a fost deloc ușor pentru noi„, a declarat Răzvan Lucescu la finalul meciului.

PAOK, eliminată de Marseille din Conference League

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a fost eliminată Olympique Marseille din sferturile de finală ale Conference League. La final, antrenorul român a făcut pace cu ultrașii francezi, după ce i-a enervat pe francezi.

Marseille s-a impus în Grecia cu 1-0, în manşa secundă, după ce în tur scorul a fost 2-1 tot pentru echipa franceză. A marcat Payet, în minutul 34. Alexandru Mitriţă a intrat pe teren în minutul 57.

”Ceea ce ne-a lipsit a fost victoria. Ce pot să spun este că o greșeală ne-a costat. Marseille a profitat de greșeala noastră. Am avut 5-6 ocazii clare, dar nu am marcat. L-am făcut mare pe portarul lor. 

Reclamă

Călătoria în Europa a durat mult și jucătorii și-au depășit limitele jucând din trei în trei zile. Azi am dominat-o pe Marseille care este pe locul 2 într-un campionat în care joacă Messi, Neymar și Mbappe. Acum sunt fanul celor de la Marseille. Vreau să câștige competiția și să spunem că am fost eliminați de câștigătoare”, a transmis atunci Răzvan Lucescu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și