Închide meniul
Video

Răzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel

Dan Roșu Publicat: 19 mai 2024, 22:17

Reclamă

Incidente după meciul Aris - PAOK 1-2

Răzvan Lucescu, înconjurat de forţele de ordine / AS.ro

Răzvan Lucescu a fost înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Au fost imagini incredibile la Salonic, după ce echipa fostului selecţioner al României şi-a adjudecat al patrulea campionat din istoria clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după fluierul de final, jucătorii lui PAOK şi Răzvan Lucescu au ţâşnit pe teren pentru a sărbători câştigarea unui titlu nebun, adus de trei victorii uriaşe, în ultima săptămână, 2-0 cu Olympiacos, 4-1 cu Panathinaikos şi 2-1 cu Aris.

Răzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris

Jucătorii gazdelor nu au suportat umilinţa şi au sărit la scandal. Imediat, forţele de ordine au intervenit şi au format un cordon prin care să despartă cele două părţi rivale. Lucescu a încercat şi el să calmeze spiritele, dar a fost în zadar.

Oaspeţii au luat decizia de a merge rapid la vestiare, dar jucătorii lui Aris au luat-o la fugă după ei şi a ieşit o încăierare generală pe tunelul care duce spre vestiare, acolo unde, cel mai probabil, s-au plătit poliţe.

Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului

Răzvan Lucescu a intrat definitiv în istoria lui PAOK, după câştigarea titlului. Antrenorul român în vârstă de 55 de ani a devenit campion în Grecia chiar pe terenul marei rivale din oraş. Aris – PAOK a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

PAOK era obligat să câştige în deplasarea cu Aris, în ultima etapă, pentru a fi matematic campioană. Thomas l-a dus în extaz pe Răzvan Lucescu după o jumătate de oră, dar Moron a înscris un gol fabulos cu care a restabilit egalitatea. Răspunsul oaspeţilor a venit în minutul 62. Taison a marcat cu un şut senzaţional şi i-a adus victoria lui PAOK.

Răzvan Lucescu s-a descătuşat la finalul meciului şi se anunţă sărbătoare la stadionul Toumba, acolo unde 10.000 de fani au urmărit confruntarea pe un ecran imens. Ei nu au avut voie să urmărească partida de pe terenul rivalilor de la Aris.

Încurajat din tribună de Mircea Lucescu şi de fiul său, Matei Lucescu, antrenorul lui PAOK a obţinut o performanţă extraordinară. Este primul antrenor, din istoria de 98 de ani a clubului, care câştigă două titluri cu alb-negrii. A scris astfel o pagină de istorie la Salonic.

Reclamă

Cu Lucescu Jr pe bancă, PAOK a mai devenit campioană în Grecia în 2019. PAOK a mai cucerit titlul de două ori, în 1976 şi 1985.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și