Închide meniul

Răzvan Lucescu, întâmplare incredibilă cu patronul de la PAOK: „Am avut ședințe la 4 dimineața! M-a certat de m-a rupt!”

Cosmin Olteanu Publicat: 2 februarie 2023, 18:13 / Actualizat: 2 februarie 2023, 19:59

Răzvan Lucescu, întâmplare incredibilă cu patronul de la PAOK: Am avut ședințe la 4 dimineața! M-a certat de m-a rupt!”

Răzvan Lucescu, scandal la conferinţa de presă

Răzvan Lucescu / Hepta

  • Răzvan Lucescu, întâmplare incredibilă cu patronul de la PAOK
  • Răzvan Lucescu a revenit pe banca celor de la PAOK în iulie 2021

Răzvan Lucescu a povestit o întâmplare incredibilă cu Ivan Savvidis, patronul de la PAOK Salonic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a revenit pe banca celor de la PAOK în iulie 2021. La „cârma” echipei din Salonic, tehnicianul român a cucerit un titlu de campion și două Cupe ale Greciei.

Răzvan Lucescu, întâmplare incredibilă cu patronul de la PAOK

Răzvan Lucescu a povestit o întâmplare fabuloasă cu patronul celor de la PAOK, care obișnuia să-l convoace la ședințe la ore târzii.

Reclamă

„Am o relație excelentă cu patronul de la PAOK. Am avut o relație excelentă cu el și în primul mandat. S-a mai schimbat. La primul mandat îi plăcea să pună presiune foarte tare. Ședințele pe care le aveam erau ședințe în care ataca foarte dur, dar la sfârșit găsea mereu momentul și venea și mă lua în brațe și îmi spunea «fii atent, nu e nicio dramă, ține moralul ridicat».

Asta era strategia lui ca prin această presiune care o punea pe mine, pe management să ne țină pe toți concentrați 100%. Am avut ședințe și la 4 dimineața, nu numai la 3. Asta e fabuloasă. Era finalul de campionat, eram în frunte cu câteva etape înainte, am jucat un meci acasă, mai erau 4 etape, terminând acest meci rămâneau 3 și am acâștigat 3-0.

Reclamă

După meci ne-a chemat pe mine, pe căpitani, pe președinte, pe directoarea financiară și pe directorul sportiv. Pe mine m-a certat de m-a rupt, de față cu toți. După aia a avut câte un cuvânt fiecăruia, mai puțin pentru jucători. Erau 4 căpitani prezenți, i-a certat așa puțin, dar le spunea că sunt foarte buni.

Mai erau 3 meciuri de jucat și eram cu 7 puncte în fața locului 2. Când termină ședința vine la mine și îmi zice «vino încoace să te îmbrățișez, nu e nicio panică, dar fii atent»”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru fanatik.ro.

Răzvan Lucescu: „Am simțit că încep să tremur!”

„Ne ducem la Larisa, dacă învingeam acolo eram campioni, dacă făceam egal trebuia să mai facem un singur punct în ultimele 2 etape, iar în ultima etapă jucam acasă cu ultima clasată care era deja retrogradată. Am mers la Larisa, am făcut 1-1 și după meci, imediat ce s-a încheiat, el era la Salonic, ne-a convocat la ședință.

Reclamă 4 / 0/3

Am simțit că încep să tremur, știam că o să fie iar balamuc. Însă, surpriza mare a fost că pe drum de la Larisa la Salonic, ne-am întors cu autocarul că sunt 2 ore, pe drum ne așteptau grupuri de suporteri din 10 în 10 kilometri să sărbătorească alături de noi pentru că înțeleseseră că e gata, nu mai avem cum să pierdem, că ne mai trebuie un punct și o să avem meci acasă cu ultima clasată.

Și din cauza asta am întârziat foarte mult și nu a mai putut să facă ședința în seara aceea, a înțeles și a amânat-o pentru a doua zi. A doua zi, la ora prânzului, ne-a chemat, eram mulți acolo, din nou managementul, eu, antrenorii mei secunzi, căpitanii de echipă.

Și a început: «o rușine, cum se poate asta». Iarăși cu atacuri la mine că nu fac lucrurile bine, că nu-i țin bine în mână. S-a terminat ședința și vine și îmi zice «să fii atent, să fie concentrați și să jucăm la victorie, să nu riscăm nimic”, a mai spus Răzvan Lucescu.

  • 53 de ani Răzvan Lucescu

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă
Fotbal • 22 mart., 20:18
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă: „Cedează!” Cum s-a comportat când l-a antrenat la PAOK
Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid
Liga 1 • 15 mart., 18:37
„S-a considerat deja campioană!” Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid
Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League
Conference League • 15 mart., 17:43
Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League
Tragerile la sorți din Europa și Conference League, LIVE TEXT
Fotbal extern • 15 mart., 15:18
Tragerile la sorți din Europa și Conference League au fost LIVE TEXT pe AS.ro. Răzvan Lucescu, duel cu Brugge. Toate meciurile
Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK
Fotbal extern • 15 mart., 8:18
Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK: „Gata să ajungă în finala Conference!”