Închide meniul

Răzvan Lucescu, mesaj clar pentru Mihai Pintilii, în scandalul licenţelor din Liga 1. „Trebuie să respecte regulile. Nu are carnet, să se ducă la școală să studieze”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 februarie 2023, 12:45

Răzvan Lucescu, mesaj clar pentru Mihai Pintilii, în scandalul licenţelor din Liga 1. „Trebuie să respecte regulile. Nu are carnet, să se ducă la școală să studieze

Mihai Pintilii a fost suspendat 4 etape de Comisia de Disciplină

Mihai Pintilii, pe banca FCSB / Hepta

Răzvan Lucescu are un mesaj clar pentru Mihai Pintilii, în scandalul licenţelor din Liga 1. Antrenorul lui PAOK îl cere lui Pinti să respecte regulamentul, adică să parcurgă cursurile Şcolii de Antrenori pentru a obţine licenţa PRO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Burchel, şeful Şcolii Federale de Antrenori, a cerut suspendarea tehnicianului de la FCSB, după ce acesta ar fi dat indicaţii în timpul meciurilor, chiar dacă îi este interzis acest lucru.

Răzvan Lucescu, mesaj clar pentru Mihai Pintilii, în scandalul licenţelor

„În primul rând nu este corect pentru că nu se respectă regulile. Noi suntem învățați cu astfel de situații. Ne descurcăm să fim șmecheri.

Nu este vorba numai de fotbal și de scandal. În general în România și în general în țările de Est. Pentru a ajunge odată și odată o țară normală, civilizată, trebuie să respectăm regulile. Poate că Pintilii este cel mai bun și cel mai talentat antrenor al României. Trebuie să respecte regulile.

Nu poate antrena, nu are carnet, să se ducă la școală să studieze, să treacă prin toate etapele prin care trebuie să treacă. Trebuie să înțelegem că trebuie să ajungem la acest moment. Să respectăm regulile. E un haos permanent. (n.r. nu e fair-play pentru ceilalți antrenori care au urmat regulile) Nu e fair-play pentru absolut toată lumea.

Reclamă

Este un exemplu greșit pe care îl dăm tuturor nu numai în lumea fotbalului. Nu respectați regulile pentru că există variante să scăpați. Aia mai puternici scapă, ăia mai slabi”, a spus Răzvan Lucescu, citat de fanatik.ro.

Anghel Iordănescu a intervenit în scandalul lui Pintilii cu Burchel

Anghel Iordănescu a avut un mesaj dur pentru Burchel. Generalul susţine că, după regulile impuse de şeful Şcolii de Antrenori, nici Mircea Lucescu nu ar fi antrenat în România.

”Nu aș vrea să intru în polemică, îl respect foarte mult pe Mihai Pintilii și țin foarte mult la el. Sunt convins că va fi un antrenor bun. Nu știu ce licență a făcut și de unde a luat-o, din Moldova.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă mă iau după Burchel, nici Mircea Lucescu nu e antrenor și nici eu nu sunt antrenor! Pentru că am luat carnetul de antrenor acum ceva ani, când am făcut o școală la federație cu regretatul Cornel Drăgușin. Practic acel carnet de antrenor nu este valabil! Asta nu pot să înțeleg!

Dar ceea ce trebuie să se înțeleagă și să nu se uite e că experiența de jucător este una și ceea ce se întâmplă ca antrenor este cu totul altceva. Și eu sunt pentru foștii mari jucători, cum este și Mihai, care au jucat la națională, să antreneze.

De școală ai nevoie! Dacă nu faci școala, nu-ți așezi gândurile, școala te ordonează, te învață niște situații speciale, deosebite, nu mai vorbesc de comunicare, relație cu presa.

Școala de antrenori te ordonează și îți clarifică gândurile! Cu cât participi la mai multe cursuri, simpozioane, conferințe… Cred că am stat de mă săturasem și la UEFA și FIFA. Dar poate și federația a greșit că a tolerat astfel de lucruri până acum.

Trebuie să se ia decizia să se stopeze aceste lucruri. Vă repet, din punctul meu de vedere e mult pentru un jucător de fotbal să stea 5-8 ani până să ajungă la prima divizie. Maxim trei ani, doi ani dacă ar fi după mine!”, a spus Iordănescu, pentru sursa menţionată mai sus.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și