Închide meniul

Răzvan Lucescu își prelungește contractul cu PAOK. Grecii au făcut anunțul: „A venit Moș Crăciun”

Alex Ioniță Publicat: 26 decembrie 2023, 8:16

Reclamă
Răzvan Lucescu își prelungește contractul cu PAOK. Grecii au făcut anunțul: A venit Moș Crăciun”

Răzvan Lucescu își prelungește contractul cu PAOK

Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă / Profimediaimages

Răzvan Lucescu își prelungește contractul cu PAOK. Tehnicianul român a fost răsplătit pentru anul excepțional de pe banca formației din Salonic, iar oficialii grupării au decis să continue colaborarea cu fiul lui Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, antrenorul formației din Grecia mai are contract doar până în vara anului 2024. Totuși, angajamentul acestuia va fi prelungit, având în vedere performanțele reușite de la startul acestui sezon competițional.

Răzvan Lucescu își prelungește contractul cu PAOK. Va semna în luna ianuarie

Potrivit informațiilor oferite de sportal.gr, Răzvan Lucescu a ajuns la o înțelegere cu conducerea de la PAOK Salonic, după o discuție pe care au avut-o în ziua de Crăciun. Acesta își va semna, în mod oficial, prelungirea contractului la începutul anului viitor, atunci când se va întoarce în Grecia.

”A venit Moș Crăciun la PAOK. Ce cadou poate fi mai frumos decât să îl păstrezi pe Răzvan Lucescu?”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

În momentul de față, formația pregătită de tehnicianul român este pe primul loc în campionatul din Grecia, cu 35 de puncte, la o lungime distanță de rivala Panathinaikos și la trei de Olympiakos. Totodată, PAOK-ul lui Răzvan Lucescu stă foarte bine și pe plan european. Grecii și-au câștigat grupa din UEFA Conference League, cu 16 puncte, din care au mai făcut parte Eintracht Frankfurt, Aberdeen și HJK Helsinki. Trupa fiului lui Mircea Lucescu a încheiat această grupă pe primul loc și s-a calificat în optimile competiției.

Reclamă

„Transferi jucători români la PAOK?” Răspunsul tranşant al lui Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a dezvăluit că nu urmăreşte fotbalul din Liga 1, deoarece nu are timpul necesar pentru a face asta, dat fiind programul încărcat pe care îl are la PAOK. Antrenorul a transmis că nu există discuţii cu niciun jucător român, în vederea unui transfer la formaţia sa.

e asemenea, întrebat despre calificarea României la EURO 2024, Lucescu Jr a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Edi Iordănescu. Tehnicianul lui PAOK a declarat că selecţionerul este omul momentului în fotbalul românesc.

„Nu urmăresc fotbalul românesc pentru că îmi este imposibil să-l urmăresc, să fie clar și asta. Nu avem în momentul de față vreo discuție pentru un jucător român. (n.r. despre calificarea la EURO 2024) Extraordinară. E importantă pentru tot fotbalul românesc, pentru toți cei implicați. E o performanță uriașă, Edi este omul momentului, antrenorul momentului.

Reclamă 4 / 0/3

Faptul că duce naționala la un turneu final este ceva special, dar și mai important este că echipa nu a pierdut niciun meci. Această performanță educă într-un anumit fel. Este și meritul lui Răzvan Burleanu, meritul Federației”, a declarat Răzvan Lucescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și