Închide meniul

„Transferi jucători români la PAOK?” Răspunsul tranşant al lui Răzvan Lucescu! Ce a declarat despre calificarea României la EURO

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2023, 12:46

Reclamă
„Transferi jucători români la PAOK? Răspunsul tranşant al lui Răzvan Lucescu! Ce a declarat despre calificarea României la EURO

"Transferi jucători români la PAOK?" Răspunsul tranşant al lui Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu, în timpul unui interviu/ AntenaSport

„Transferi jucători români la PAOK?” a fost întrebarea la care Răzvan Lucescu a oferit răspunsul imediat. Antrenorul liderului din Grecia a declarat că nu urmăreşte în prezent niciun jucător român. Acesta a transmis a oferit declaraţii şi despre calificarea României la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu traversează un sezon de vis, fiind pe primul loc cu PAOK în Grecia. De asemenea, trupa tehnicianului român este şi calificată în optimile Conference League.

„Transferi jucători români la PAOK?” Răspunsul tranşant al lui Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a dezvăluit că nu urmăreşte fotbalul din Liga 1, deoarece nu are timpul necesar pentru a face asta, dat fiind programul încărcat pe care îl are la PAOK. Antrenorul a transmis că nu există discuţii cu niciun jucător român, în vederea unui transfer la formaţia sa.

De asemenea, întrebat despre calificarea României la EURO 2024, Lucescu Jr a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Edi Iordănescu. Tehnicianul lui PAOK a declarat că selecţionerul este omul momentului în fotbalul românesc.

„Nu urmăresc fotbalul românesc pentru că îmi este imposibil să-l urmăresc, să fie clar și asta. Nu avem în momentul de față vreo discuție pentru un jucător român. (n.r. despre calificarea la EURO 2024) Extraordinară. E importantă pentru tot fotbalul românesc, pentru toți cei implicați. E o performanță uriașă, Edi este omul momentului, antrenorul momentului.

Reclamă

Faptul că duce naționala la un turneu final este ceva special, dar și mai important este că echipa nu a pierdut niciun meci. Această performanță educă într-un anumit fel. Este și meritul lui Răzvan Burleanu, meritul Federației„, a declarat Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu a tras concluziile, după ce a încheiat anul pe primul loc cu PAOK

Răzvan Lucescu a tras concluziile, după ce a încheiat anul pe primul loc cu PAOK. Antrenorul liderului din Grecia nu este relaxat, în ciuda faptului că echipa sa nu a mai pierdut niciun meci din luna octombrie. Acesta susţine că poziţia din clasament îi oferă şi o mare responsabilitate.

„De fiecare dată când a fost ceva legat de PAOK, PAOK a fost pedepsită. Ni s-a luat un titlu, am pierdut o Cupă pe greşeli mari. Am avut an de an meciuri jucate fără spectatori, dar de data asta chiar n-am făcut nimic. Vom încerca să transformăm această poveste într-un punct de a motiva şi mai tare echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Am jucat toate derby-urile în deplasare, la Panathinaikos, la Olympiakos, la AEK, cu stadioane pline. De data asta, vom juca fără spectatori. Va fi un dezavantaj, dar vom încerca să creăm o altă motivaţie, o stare de bine, de forţă, să obţinem maximum din fiecare meci.

E frumos, am terminat anul excelent, o perioadă lungă de şase luni. Dar asta nu mă relaxează, din contră, creează şi mai mare responsabilitate, gândurile mele nu sunt la fericirea de Crăciun”, a declarat Răzvan Lucescu, la revenirea în ţară.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și