Închide meniul

Răzvan Lucescu, lovitură de senzaţie pe piaţa transferurilor! A semnat cu PAOK jucătorul cumpărat de Chelsea cu 40 de milioane!

Bogdan Stănescu Publicat: 31 august 2024, 16:49

Reclamă
Răzvan Lucescu, lovitură de senzaţie pe piaţa transferurilor! A semnat cu PAOK jucătorul cumpărat de Chelsea cu 40 de milioane!

Răzvan Lucescu, lovitură de senzaţie pe piaţa transferurilor!

Răzvan Lucescu / Profimedia Images

Răzvan Lucescu a reuşit o lovitură de senzaţie pe piaţa transferurilor! Jucătorul cumpărat de Chelsea cu 40 de milioane de euro în 2017, de la Monaco, a semnat cu PAOK.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tiemoue Bakayoko va evolua pentru PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu. Superliga Greciei e transmisă în AntenaPLAY.

Răzvan Lucescu, lovitură de senzaţie pe piaţa transferurilor! A semnat cu PAOK jucătorul cumpărat de Chelsea cu 40 de milioane!

Bakayoko are un CV impresionant. În 2017, Chelsea plătea 40 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Monaco.

Ulterior, AC Milan îl împrumuta de la Chelsea pentru 5 milioane de euro. El a evoluat ulterior, tot împrumut, la o altă echipă italiană, Napoli.

Cotat la 40 de milioane de euro în 2018, Bakayoko e cotat în prezent la 2 milioane de euro. El a semnat până în vara anului viitor cu PAOK, clubul având şi opţiune de prelungire pentru încă un sezon. PAOK l-a transferat de la Lorient.

Reclamă
Reclamă

Vestea transferului lui Bakayoko la PAOK e una excelentă pentru Răzvan Lucescu şi una deloc bună pentru FCSB, echipă care o va întâlni pe PAOK în Europa League.

Răzvan Lucescu încearcă să îşi apere titlul cucerit sezonul trecut cu PAOK. După două etape disputate în Superliga Greciei, competiţie transmisă în AntenaPLAY, PAOK are maximum de puncte. PAOK a câştigat campionatul de 4 ori în istorie, două dintre cele 4 titluri fiind obţinute cu Răzvan Lucescu pe bancă. Răzvan Lucescu are şi două Cupe ale Greciei cucerite cu PAOK.

Atromitos – PAOK se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:50

Jocurile Paralimpice: Fostul ministru al Sportului, Eduard Novak, a terminat pe locul 7 proba de urmărire C4 4000 m

19:45

Universitatea Craiova – Rapid LIVE TEXT (21:30). Derby „de foc” în Bănie! Oltenii atacă primul loc din Liga 1. Echipele de start

19:30

LIVE VIDEOLamia – Olympiacos, ACUM, în AntenaPLAY! Viitoarea adversară a FCSB-ului ţinteşte a treia victorie consecutivă

19:12

Elias Charalambous, mesaj ferm despre transferurile la FCSB: „Nu eu decid”! Cum l-a numit cipriotul pe Gigi Becali

19:05

Napoli – Parma, LIVE SCORE, 21:45! Duel „de foc” pentru Man şi Mihăilă! Manchester City şi Atletico Madrid joacă şi ele azi

18:45

„Sunt supărat pe toţi!” Dan Petrescu nu a trecut peste eliminarea din Conference League! Discurs dur înaintea duelului cu Hagi

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 3 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 4 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 5 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 6 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp
Citește și