Închide meniul

Răzvan Lucescu, mesaj special după succesul lui PAOK cu Panathinaikos: „Îî dedicăm această victorie”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 aprilie 2024, 9:27

Răzvan Lucescu, mesaj special după succesul lui PAOK cu Panathinaikos: „Îî dedicăm această victorie

Răzvan Lucescu, mesaj special după succesul lui PAOK cu Panathinaikos

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Răzvan Lucescu a transmis un mesaj special, după succesul lui PAOK cu Panathinaikos. Echipa antrenorului român s-a impus cu 3-2 pe terenul rivalei antrenate de „Împăratul” Fatih Terim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest succes, PAOK urcase provizoriu pe primul loc în clasament, dar AEK a revenit pe prima poziţie, după ce a învins-o pe Olympiacos.

Răzvan Lucescu, mesaj special după succesul lui PAOK cu Panathinaikos: „Îî dedicăm această victorie”

După fluierul final, Răzvan Lucescu i-a dedicat victoria lui Ivan Savvidis, patronul lui PAOK Salonic. Pe 27 martie, el a împlinit 65 de ani:

„Vreau să vă spun că îi dedicăm această victorie lui Ivan Savvidis (n.r. patronul lui PAOK), de ziua lui. El trăiește foarte intens alături de echipă în viața de zi cu zi, se implică foarte mult, chiar și de la distanță, dar și suporterilor care ne ajută și au venit să ne încurajeze. Asta este un răspuns la unitatea pe care o avem”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit metrosport.gr.

Pentru echipa lui Răzvan Lucescu urmează meciul cu Lamia, formaţia de pe locul 6 din play-off. În acest moment, PAOK Salonic are 63 de puncte, în timp ce liderul AEK are 65 de puncte.

Reclamă

Fatih Terim a izbucnit după ce a fost învins de Răzvan Lucescu

Fatih Terim a izbucnit la finalul meciului Panathinaikos – PAOK, după ce a fost învins de Răzvan Lucescu. Echipa antrenată de „Împărat” a pierdut cu 2-3, în etapa a 28-a din campionatul Greciei.

Fatih Terim a fost scos din minţi de „centralul” partidei. A dat de pământ cu danezul Mikkel Redder, cel care a fost adus să arbitreze derby-ul care cu o miză uriaşă din lupta pentru titlu. Terim a găsit putere să îl felicite pe Răzvan Lucescu şi jucătorii pregătiţi de antrenorul român.

„Felicitări adversarului. Noi am găsit ocazii, dar nu am reușit să înscriem. De obicei, eu nu vorbesc despre arbitri după meciuri. Fotbalul grecesc nu merită să aducă arbitri care nu au calitate. Ar trebui să-i fie rușine pentru că a prelungit meciul cu numai patru minute.

Reclamă 4 / 0/3

Nu spunem nimic despre cartonașele roșii, penalty-urile, faulturile care s-au întâmplat. Decât să vină astfel de arbitri, mai bine să nu vină deloc. Cel mai slab arbitru al Danemarcei a venit aici. Nu încerc să găsesc o scuză pentru că am pierdut astăzi. Dacă vin genul ăsta de arbitri… să nu vină deloc”, a declarat Fatih Terim la finalul meciului, potrivit sport24.gr.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și