Închide meniul

Răzvan Lucescu, o nouă victorie la scor în campionatul Greciei. Echipa lui a marcat 5 goluri

Bogdan Stănescu Publicat: 21 ianuarie 2024, 21:36

Reclamă
Răzvan Lucescu, o nouă victorie la scor în campionatul Greciei. Echipa lui a marcat 5 goluri

Răzvan Lucescu, o nouă victorie la scor în campionatul Greciei

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Răzvan Lucescu a obţinut o nouă victorie la scor în campionatul Greciei. Volos – PAOK s-a încheiat 1-5, într-un meci din etapa a 19-a a campionatului Greciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Răzvan Lucescu a marcat prin Despodov ’22, ’51, Murg ‘45+1, Taison ’71 şi Tzimas ’89. Pentru Volos a înscris Deletic, în minutul 58, relatează news.ro.

Răzvan Lucescu, o nouă victorie la scor în campionatul Greciei. Echipa lui a marcat 5 goluri

PAOK este lider în clasament, cu 44 de puncte, în timp ce Volos este pe 12, cu 14 puncte. Lupta pentru titlu continuă să fie aprigă.

Panathinaikos, AEK şi Olympiacos sunt echipele pe care Răzvan Lucescu va trebui să le depăşească pentru a cuceri un nou titlu de campion cu PAOK.

Panathinaikos a învins-o cu 2-0 pe Atromitos şi a egalat-o pe PAOK în clasament, în timp ce Olympiacos o conduce şi ea cu 2-0 pe Aris. AEK a învins-o cu 5-0 pe Atromitos, în deplasare. La Panathinaikos este antrenor Fatih Terim.

Reclamă

Răzvan Lucescu rămâne realist, după ce PAOK a revenit pe primul loc în Grecia: „Asta e imposibil”

Răzvan Lucescu rămâne realist, după ce PAOK a revenit pe primul loc. Echipa antrenorului român s-a impus etapa anterioară contra celor de la Giannina, scor 4-0.

Graţie acestui succes, PAOK a revenit pe primul loc în Grecia, fiind la egalitate de puncte cu Panathinaikos în fruntea clasamentului. Echipa românului are golaveraj mai bun.

La finalul succesului cu 4-0 din meciul cu Giannina, Răzvan Lucescu a declarat că echipa sa ar fi putut să înscrie mai multe goluri, dar a subliniat o problemă pe care o au antrenorii, aceea de a le cere jucătorilor să fie perfecţi.

Reclamă 4 / 0/3

„Am început încet, am vrut să jucăm mingea mai repede, să schimbăm partea, să nu dăm timp adversarului. Am început mult mai bine în repriza secundă. Am avut circulație bună și jocuri de pase, niciun jucător nu a ținut mingea prea mult timp, asa că, i-am obligat să greșească. Am fi putut marca mult mai multe goluri.

Dar în primele zece minute de meci ne-am pierdut concentrarea, am pierdut niște mingi de care ar fi putut profita adversarul. Jucăm 11 împotriva 11. Uneori le cerem jucătorilor să fie perfecți, asta e imposibil. Trebuie să te încălzești într-un joc, să vezi adversarul. Ar fi prea mult să ceri mai mult de patru goluri cu 5-6 ocazii mari”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit sport24.gr.

PAOK, succes fără drept de apel cu Giannina

PAOK s-a impus cu 4-0 în faţa celor de la Giannina, într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul 18 din Liga 1. Baba a deschis scorul în minutul 29 al partidei, marcând şi unicul gol al primei reprize.

Jucătorii lui Răzvan Lucescu s-au dezlănţuit în partea secundă. La patru minute după pauză, Melte a dus scorul la 2-0, pentru ca Tzimas să marcheze al treilea gol în minutul 53. Scorul final a fost stabilit în minutul 66, după autogolul lui Rienstra.

După succesul cu Giannina din campionat, echipa lui Răzvan Lucescu a obţinut o altă victorie concludentă în Cupa Greciei, cu 4-0, în deplasare cu Panserraikos. Returul sferturilor de finală pare, astfel, doar o formalitate pentru elevii lui Răzvan Lucescu. Acesta se va disputa pe 31 ianuarie, după derby-ul din campionat cu Panathinaikos.

 

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și