Închide meniul

Răzvan Lucescu s-a dezlănțuit la conferință, după Olympiacos – PAOK 1-2: “Să îți fie rușine! Când mă vei respecta, te voi respecta și eu!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 octombrie 2022, 12:07

Răzvan Lucescu s-a dezlănțuit la conferință, după Olympiacos – PAOK 1-2: “Să îți fie rușine! Când mă vei respecta, te voi respecta și eu!”

Răzvan Lucescu s-a enervat la conferința de presă

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Răzvan Lucescu s-a dezlănțuit la conferință, după Olympiacos – PAOK 1-2. Echipa românului a câștigat derby-ul “de foc” din Grecia, iar la final, Lucescu a intrat într-un schimb acid de replici cu un reporter. Antrenorul de 53 de ani a luat “foc” la una dintre întrebările primite la conferința de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bucuria lui Răzvan Lucescu de după victoria uriașă în fața lui Olympiacos a fost umbrită de întrebarea unui jurnalist.

Răzvan Lucescu s-a dezlănțuit la conferință, după Olympiacos – PAOK 1-2!

”Vreau să ne spui de ce Olympiacos a adus jucători ca James Rodriguez, Marcelo şi Bakambu dacă întâlneşte echipe care joacă precum PAOK, cu cruzime şi lipsă de fair-play?”, a fost întrebarea primită de Răzvan Lucescu, la conferința de presă.

Tehnicianul român a răbufnit și a intrat într-un dialog furibund cu jurnalistul respectiv, iar în cele din urmă s-a ridicat de la masă și a plecat.

Răzvan Lucescu nu i-a iertat nici pe cei din Federația și Comisia Arbitrilor din Grecia pentru deciziile care, în viziunea românului, avantajează rivalele lui PAOK din Atena.

Reclamă

“Nu am fost fair-play? Am câştigat! Cred că ar trebui să vă fie ruşine ţie, celor de la Federaţie şi celor din Comisia Arbitrilor. Ce spui tu nu reflectă realitatea. Echipei mele nu i-a fost acordat un penalty care a fost de 10 ori mai clar decât orice penalty acordat vreodată, mai ales echipelor din Atena.

Sunt penalty-uri acordate, apoi la VAR e întoarsă decizia. Nu ştiu ce vorbesc arbitrii între ei. Ar trebui să înţelegi mai bine şi să-ţi faci meseria înainte să întrebi astfel de lucruri. Am văzut lucruri incredibile. Uită-te la fapte, nu o ataca pe PAOK!

Răzvan Lucescu s-a certat cu un jurnalist la conferință: „Când mă vei respecta, atunci te voi respecta și eu!”

Mai rămâne doar ca echipele din Atena să primească penalty după o adiere de vânt. Aşa că mai bine ar trebui să te gândeşti cum decurg meciurile. Am jucat mai bine astăzi, am câştigat meciul”, a declarat Răzvan Lucescu, la conferința de presă, citat de orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

“Ar trebui să ai mai mult respect pentru jurnalişti, au şi ei punctul lor de vedere”, i-a replicat jurnalistul lui Răzvan Lucescu.

“Când mă vei respecta, atunci te voi respecta şi eu!”, a răspuns românul.

“Eu nu am vorbit urât cu tine, tu ai făcut-o”, a fost replica reporterului, în urma căreia Lucescu s-a ridicat și a plecat de la conferință.

După victoria din derby-ul cu Olympiacos, PAOK a urcat pe locul 4 în Grecia. După primele 8 etape, trupa lui Răzvan Lucescu are 15 puncte, cu 9 mai puțin decât liderul Panathinaikos.

Recomandări
  • Răzvan Lucescu s-a dezlănțuit la conferință, după Olympiacos – PAOK 1-2
  • “Să îți fie rușine! Când mă vei respecta, te voi respecta și eu!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și