Închide meniul

Răzvan Lucescu semnează un contract uriaş, de 6 milioane de euro! Lovitură importantă pentru antrenorul român

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 2 februarie 2024, 21:33

Răzvan Lucescu semnează un contract uriaş, de 6 milioane de euro! Lovitură importantă pentru antrenorul român

Răzvan Lucescu semnează un contract uriaş, de 6 milioane de euro

Răzvan Lucescu / Profimedia

Răzvan Lucescu semnează un contract uriaş, de 6 milioane de euro! Tehnicianul celor de la PAOK a dat lovitura.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a obținut rezultate senzaționale în prima parte a acestui sezon, oficialii echipei din Salonic au decis să îi prelungească înțelegerea lui Răzvan Lucescu. Acesta va fi plătit regește la echipa din nordul Greciei.

Răzvan Lucescu semnează un contract uriaş, de 6 milioane de euro

Potrivit informațiilor oferite de newsbomb.gr, Răzvan Lucescu își va prelungi contractul cu PAOK Salonic. Tehnicianul român va semna o înțelegere valabilă până în vara anului 2027. Acest anunț vine în contextul în care actualul contract al românului expira la finalul sezonului curent.

Grecii anunță faptul că în noul contract, Răzvan Lucescu, împreună cu staff-ul său, vor câștiga 2 milioane de euro pe sezon. Astfel, românul a dat o lovitură de 6 milioane de euro, atât cât va încasa până la finalul înțelegerii.

Negocierile dintre cele două părți au existat încă din perioada Crăciunului.

Reclamă

„Lucescu va semna contractul săptămâna viitoare. Situația a fost ceva mai complicată pentru că e vorba de opt contracte (n.r. pentru toți membrii staff-ului) care sunt pregătite, al lui și al colaboratorilor săi. Ce este clar e că românul va continua pe banca lui PAOK pentru încă trei ani”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

În acest moment, PAOK Salonic se află pe primul loc în campionatul din Grecia. De asemenea, Răzvan Lucescu a reușit să își ducă echipa în semifinalele Cupei, dar și în optimile UEFA Conference League.

Răzvan Lucescu, implicat într-un scandal de proporții în Grecia

Răzvan Lucescu este implicat într-un scandal de proporții în Grecia. Tehnicianul celor de la PAOK a fost amenințat cu judecata de oficialii celor de la Panathinaikos. De asemenea, reprezantanții clubului pregătit de român au oferit o reacție dură, după amenințarea venită din partea rivalilor.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de gazzetta.gr, oficialii lui Panathinaikos i-au trimis un avertisment, prin tribunal, lui Răzvan Lucescu. Acesta a fost avertizat că va fi dat în judecată dacă nu se oprește din a o ataca pe Panathinaikos.

Acest anunț a provocat un val de reacții în Grecia. Un jurnalist din Atena este de părere că amenințarea venită din partea celor de la Panathinaikos are scopul de „a-l opri pe tehnician” și este de părere că românul nu a insultat-o niciodată pe marea rivală și că doar s-a plâns de arbitraj.

„Panathinaikos a făcut o mișcare comică. Se gândește că astfel nu va mai auzi adevărul. Antrenorul, omul Răzvan Lucescu are întreaga noastră susținere. Orice acțiune legală a lui Panathinaikos e împotriva lui PAOK, nu a lui.

PAOK va fi întotdeauna transparent și corect, va proteja dreptul fiecăruia la opinie. Declarațiile tehnicianului nostru nu au defăimat niciodată jucătorii lui Panathinaikos, ci au atacat arbitrii care îi protejează. Ne întrebăm dacă există până la urmă un sistem corupt în Grecia, așa cum se plânge Panathinakos, când la același tribunal acest club cere unei persoane să-și retragă protestul împotriva sistemului corupt?”, au transmis oficialii lui PAOK, citați de sursa menționată anterior.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și