Închide meniul

Răzvan Lucescu, tot mai aproape de Serie A! Antrenorul român, surprins la negocieri în Milano. Ce echipe sunt interesate de serviciile sale

Dragoș Vasile Publicat: 25 aprilie 2021, 15:51

Răzvan Lucescu, tot mai aproape de Serie A! Antrenorul român, surprins la negocieri în Milano. Ce echipe sunt interesate de serviciile sale

DPA Images via Hepta

Răzvan Lucescu

  • Răzvan Lucescu, tot mai aproape de Serie A
  • Antrenorul român îi poate pregăti pe Man şi Mihăilă

Lucescu e liber de contract din luna februarie, de când s-a despărțit de Al Hilal. În Arabia Saudită, fostul selecționer a câștigat tot ce se putea: Liga Campionilor Asiei, campionatul și Cupa Regelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Următoarea destinaţie a lui Lucescu poate fi Serie A. Parma, echipă la care evoluează Man şi Mihăilă, dar şi Sampdoria îl doresc pe antrenorul român, anunţă presa din Italia. "Cruciaţii" se luptă pentru salvarea de la retrogradare, în timp ce alb-albaştrii se află pe locul 9 în campionat.

”Antrenorul Răzvan Lucescu a fost la Milano săptămâna trecută pentru a se întâlni cu reprezentanții cluburilor, în vederea unei colaborări din sezonul viitor. Parma este interesată de el. Sampdoria, de asemenea, a solicitat informații”, a transmis jurnalistul Nicolo Schira.

Reclamă

În cariera sa, Răzvan Lucescu le-a antrenat pe Rapid, FC Brașov, naționala României, El Jaish (Qatar), Petrolul, Skoda Xanthi, PAOK Salonic (Grecia) și Al Hilal (Arabia Saudită).

Reclamă

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, anunţ despre viitorul său! 

Răzvan Lucescu (52 ani) a vorbit, în exclusivitate pentru AS.ro, despre posibilitatea de a reveni în Liga 1 în viitorul apropiat. Acesta nu ia în calcul revenirea în România. Motivul principal este faptul că îşi doreşte să obţină cât mai multe performanţe cu echipe din afara ţării.

"Sigur că aș veni pentru că sunt român. Sunt antrenor român, e țară mea, o iubesc, dar acum cred că aș face o greșeală pentru carieră mea să mă întorc. Pentru că am această posibilitate, sunt într-o perioadă de succes și e logic să stau cât mai mult afară, atât timp cât am aceste posibilități", a declarat Răzvan Lucescu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Răzvan Lucescu are 7 trofee în cariera de antrenor. El a cucerit 2 Cupe și un titlu alături de PAOK, un titlu și Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal și două Cupe ale României alături de Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă
Fotbal • 22 mart., 20:18
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă: „Cedează!” Cum s-a comportat când l-a antrenat la PAOK
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă