Închide meniul
VIDEO

Răzvan Lucescu, derapaj vulgar după ultimul meci în Grecia: „F..k PAOK! Nu suntem Superman!”

Alexandru Ivan Publicat: 26 februarie 2023, 13:17

Reclamă
Răzvan Lucescu, derapaj vulgar după ultimul meci în Grecia: „F..k PAOK! Nu suntem Superman!

Răzvan Lucescu, derapaj vulgar după ultimul meci la PAOK

Răzvan Lucescu, într-o conferinţă de presă / PAOK TV

Răzvan Lucescu a avut un derapaj vulgar la adresa arbitrajului din Grecia, după ultimul meci disputat de PAOK, 0-0 cu Giannina, sâmbătă, în etapa a 24-a din campionatul elen. Antrenorul român nu și-a mai controlat nervii și a înjurat, în limba engleză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a făcut doar 0-0 cu Gianinna, echipă de locul 11, și pierde tot mai mult teren în lupta la titlu. Liderul Panathinaikos este la șapte puncte în față. Răzvan Lucescu e convins că echipa sa a ratat victoria doar din cauza erorilor de arbitraj.

Răzvan Lucescu, derapaj vulgar după ultimul meci la PAOK

La finalul partidei, Lucescu Jr. nu s-a mai controlat. A spus, în limba engleză, „VAR-ul a apărut doar pentru a o f..e pe PAOK”.

VAR-ul a apărut pentru a ajuta arbitrii. În Grecia, VAR-ul este prezent doar pentru a o f..e pe PAOK. E foarte simplu. Îmi cer scuze, aceasta este situaţia. Fotbalul e făcut cu anumite reguli. Dacă e penalty, e penalty. Dacă e ofsaid, e ofsaid. Pentru noi, nu e aşa. Am pierdut 4 puncte în ultimele 3 meciuri. Trebuie să respectăm regulile.

În Grecia, este un fotbal diferit. Regulile nu sunt respectate când e vorba de PAOK. F..K PAOK. E foarte simplu. Singura ţară în care un titlu a fost furat şi oferit altei echipe. Ce contează un penalty, un ofsaid? Poate ar trebui să îl aducem aici pe Superman. Noi nu suntem Superman. Noi suntem fotbalişti normali„, a spus Răzvan Lucescu, la conferința de presă după meci.

Reclamă
Reclamă

PAOK are o singură victorie în ultimele patru etape din Grecia.

Răzvan Lucescu a pierdut un titlu la masa verde

În 2018, Răzvan Lucescu a pierdut titlul cu PAOK într-un manieră incredibilă. Atunci, AEK a devenit campioană, după ce echipa românului a pierdut două meciuri decisive la masa verde. PAOK a fost sancționată din cauza patronului Savvidis, care a intrat cu pistolul pe teren. Răzvan Lucescu a acuzat atunci că grecii au conspirat împotriva lui PAOK.

Reclamă

Răzvan Lucescu o pregăteşte pe PAOK din vara lui 2021, fiind la al doilea mandat pe banca trupei din Salonic. În primul mandat la PAOK, Răzvan Lucescu a cucerit un titlu istoric, imediat după cel pierdut la comisii, dar şi două Cupe al Greciei.

Răzvan Lucescu, acuze fără precedent de pe banca lui PAOK

Răzvan Lucescu a declarat că se simte pus sub presiune la PAOK, indiferent de ce rezultate înregistrează echipa. Antrenorul român susţine că niciodată nu are timp să se bucure de un rezultat obţinut, doearece este cu gândul deja la următoarea partidă.

„Un antrenor are responsabilități imense și normal că toate gândurile se îndreaptă spre următorul meci. Cred că așa se întâmplă în fiecare săptămână și în fiecare lună, cam 11 luni pe an.

Nu reușesc să mă bucur de nimic pentru că întotdeauna în mintea mea este meciul care urmează. Singura perioadă în care mă pot relaxa și mă pot bucura de ce este în jurul meu este vacanța.

Cei din Atena au ajuns să fie foarte agresivi cu mine, un lucru care îmi confirmă că este foarte corect ceea ce spuneam eu și relatez faptele: 2017 și 2018 mi-au furat un titlul, în 2021 și 2022, finala Cupei.

Totul era în regulă dacă erau greșeli de arbitraj, doar că erau susținute de VAR și ne-au făcut să pierdem Cupa, întotdeauna există o rigiditate împotriva lui PAOK.

La Tripoli, este inimaginabil ce s-a întâmplat în minutul 94, al doilea gol a fost marcat dintr-o poziție de ofsaid de de 3 metri, o poziție foarte clară și foarte ușor de interpretat pentru toți arbitrii. Nici nu au vrut să vadă VAR-ul. Mai ales televiziunea care nu a arătat nicio reluare ne arată că tot ceea ce spun eu este adevărat”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru sptfm.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:13 30 aug.

„Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupele Europa League: „Nu stăm bine”

0:10 30 aug.

Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”

23:55

Fanii lui LASK Linz, mesaj uluitor despre „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua! Bannerul incredibil afişat de austrieci

23:49

FCSB şi-a aflat posibilii adversari din grupa Europa League! Manchester United şi FC Porto, pe lista stelară. Cum arată urnele

23:46

Gigi Becali a anunţat noi transferuri la FCSB după calificarea în grupele Europa League! Ce a spus de vânzarea lui Darius Olaru!

23:38

„Mi-a dat Hristos ce mi-am dorit!” Gigi Becali, discurs războinic după calificarea FCSB-ului în grupele Europa League

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și