Închide meniul

Răzvan Lucescu, victorie fabuloasă în Grecia. PAOK a câștigat la scor de tenis

Alex Ioniță Publicat: 21 decembrie 2023, 23:04

Reclamă
Răzvan Lucescu, victorie fabuloasă în Grecia. PAOK a câștigat la scor de tenis

Răzvan Lucescu, victorie fabuloasă în Grecia

Răzvan Lucescu / Antena Sport

Răzvan Lucescu a obținut o victorie fabuloasă în Grecia. Echipa tehnicianului român s-a distrat în ultimul meci jucat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a învins joi seara, în deplasare, scor 6-0, formaţia Kifisia, în etapa a 15-a din campionat. PAOK este lider în Grecia, notează news.ro.

Răzvan Lucescu, victorie fabuloasă în Grecia

Giannis Konstantelias a deschis scorul pentru PAOK în deplasarea de la Kifisia, în minutul 13, iar până la pauză oaspeţii au mai marcat de alte două ori: Brandon Thomas (min. 28) şi Kiril Despodov (min. 34).

Thomas Murg a făcut 4-0 în startul reprizei secunde, minutul 52, şi meciul era deja jucat. Însă elevii lui Lucescu au mai înscris de două ori până la final, prin Magomed Ozdoev (min. 72) şi Theocharis Tsingaras (min. 80), pentru un 6-0 care reprezintă cea mai categorică victorie a echipei lui Răzzvan Lucescu în acest sezon.

În momentul de față, PAOK este lider în campionat, cu 35 de puncte, urmată de Panathinaikos (34 de puncte). Kifisia se află pe penultima poziţie a ierarhiei, a 13-a, cu 11 puncte.

Reclamă

De asemenea, formația pregătită de antrenorul român defilează și pe plan european. PAOK a câștigat Grupa G din UEFA Conference League, cu 16 puncte după 5 victorii și un rezultat de egalitate.

În această grupă s-au mai aflat Eintracht Frankfurt, Aberdeen și HJK Helsinki, formație care a eliminat-o pe Farul Constanța din play-off-ul acestei competiții.

Reacția lui Răzvan Lucescu, după ce a stabilit un record uriaș sub privirile lui Mircea Lucescu

La ultimul meci al lui PAOK din Grupa G a fost în tribună şi Mircea Lucescu. Acesta a venit să îşi încurajeze fiul şi a asistat la o partidă extrem de spectaculoasă. Iată reacția lui Răzvan Lucescu, de la finalul acelui duel:

Reclamă 4 / 0/3

„Jucătorii şi cei din echipa tehnică simt că am atins un obiectiv. Mă bucur să aud de recorduri, dar acestea sunt amintiri pentru viitor. Sunt concentrat doar pe următorul meci, care este cel mai important.

V-am spus că suntem o echipă care trebuie să scoată maximum din fiecare meci. Să obţină victorii, să ştie să reacţioneze, să se apere timp de 92 de minute şi să poată să înscrie în minutul 93.

Continuăm să muncim tot timpul, asta trebuie să facem. Nu este vorba de o problemă în apărare, este o problemă generală. Primul gol îl primim pentru că, în general, suntem relaxaţi. Cheie este de a nu primi goluri, de a fi agresiv şi a fi concentrat„, a declarat Răzvan Lucescu la finalul partidei, potrivit sport24.gr.

PAOK a marcat 16 goluri în cele 6 partide, dar a încasat 10 goluri. În „optimi” poate întâlni forţe ale Europei precum Ajax, Betis şi Dinamo Zagreb.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și