Închide meniul

Răzvan Lucescu, victorie senzațională în Grecia! PAOK s-a impus categoric în derby-ul cu Olympiakos

Alex Ioniță Publicat: 5 noiembrie 2023, 21:30

Reclamă
Răzvan Lucescu, victorie senzațională în Grecia! PAOK s-a impus categoric în derby-ul cu Olympiakos

Răzvan Lucescu, victorie senzațională în Grecia!

Răzvan Lucescu, în timpul unui interviu/ Antena Sport

Răzvan Lucescu a reușit o victorie senzațională în Grecia! Echipa pregătită de către tehnicianul român, PAOK Salonic, a câștigat marele derby cu cei de la Olympiakos, ocupanta locului 3 în sezonul trecut al campionatului grecesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Olympiakos și PAOK a contat pentru etapa cu numărul 10 a campionatului din Grecia. După această victorie, echipa pregătită de Răzvan Lucescu se află pe locul al 4-lea, cu 20 de puncte și s-a apropiat de liderul Panathinaikos.

Răzvan Lucescu, victorie senzațională în Grecia! A învins-o pe Olympiakos cu 4-2

Echipa pregătită de fiul lui Mircea Lucescu a început cum nu se putea mai bine partida cu rivalii de la Olympiakos. Elevii lui Răzvan Lucescu au deschis scorul în minutul 38 al partidei, după reușita lui Zivkovic. Astfel, a fost stabilit scorul primei reprize.

În repriza secundă cei de la PAOK s-au dezlănțuit. Primul gol din a doua repriză a venit în minutul 56, după ce Thomas a transformat o lovitură de la 11 metri. 9 minute mai târziu, același Thomas a reușit „dubla”. Ultimul gol al celor de la PAOK a venit în minutul 78, prin Ozdoev.

Primul al marilor rivali a venit în minutul 86. Atunci, Fortounis a înscris pentru cei de la Olympiakos. De asemenea, gazdele au punctat și în minutul 90+8, prin Masouras și, astfel, a stabilit scorul final al duelului.

Reclamă

Potrivit specialiștilor de la sofascore.ro, cel mai bun jucător din echipa lui Răzvan Lucescu a fost Thomas. Acesta a fost notat cu 8,8 de către specialiștii de la sofascore.ro, pentru faptul că a reușit să marcheze de două ori.

În momentul de față, în clasamentul din Grecia, cei de la Olympiakos sunt pe locul al 2-lea, cu 22 de puncte, în timp ce PAOK este, așa cum a fost menționat anterior, pe poziția a 4-a, cu 20 de puncte.

Răzvan Lucescu, uluit după „remontada” istorică din Conference League

Răzvan Lucescu a reuşit să ajungă la o bornă uriaşă la meciul cu Aberdeen, care a fost câștigat de alb-negrii cu 3-2.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un meci pe care trebuia să-l câștigăm, fără îndoială. Am avut ocazii și în prima repriză, am fost la conducerea jocului. În a doua repriză totul a luat-o razna timp de zece minute.

Am continuat să credem și am reușit. Totul este dificil, toți trebuie să fim puternici pentru toate cele 90 de minute. Trebuie să învățăm din aceste situații. Fiecare joc este dificil și are un moment critic, trebuie să fim concentrați 90 de minute. Ne-am bucurat în minutul 93 și trebuie să învățăm și să credem până la capăt.

Acum ne uităm, cu siguranță, spre meciul cu AEK. Avem un meci greu, toată lumea ar trebui să fie încrezătoare și pregătită”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit sport24.gr.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și