Închide meniul
VIDEO

Răzvan Marin a marcat un gol spectaculos, după un dribling ca al lui Messi. Început perfect de sezon pentru român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 august 2021, 9:06

Răzvan Marin a marcat un gol spectaculos, după un dribling ca al lui Messi. Început perfect de sezon pentru român

Răzvan Marin

Profimediaimages

Răzvan Marin a marcat în minutul 29. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost înscrise de Caracciolo ’37 – autogol şi Deiola ‘45+3. Răzvan Marin a pimit un cartonaş galben în minutul 84 şi a jucat până în minutul 90+5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Pisa, echipă de eşalon secund, Marius Marin a intrat pe teren în minutul 46.

Cagliari s-a calificat în turul doi al competiţiei, fază în care va întâlni tot o formaţie din Serie B, Cittadella.

Vezi golul lui Marin la minutul 1:33

Reclamă

Răzvan Marin, vedetă înaintea noului sezon din Serie A. „Un lider pentru roş-albaştri

Răzvan Marin este vedeta lui Cagliari înaintea noului sezon din Serie A. Gazzetta dello Sport i-a dedicat un articol special mijlocaşului român.

„Un lider pentru roş-albaştri. Cagliari are acum un nou ‘far’”, au titrat jurnaliştii italieni. Aceştia notează că noul antrenor îşi construieşte echipa în jurul lui Răzvan Marin.

„De la sosirea lui Semplici, românul continuă să facă progrese şi e printre cei mai în formă. În doar 12 luni, viaţa lui Răzvan Marin în Sardinia s-a schimbat radical. De la un echivoc tactic, a devenit de nelipsit.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul român în vârstă de 25 de ani este una dintre certitudinile lui Leonardo Semplici cu mai puţin de o săptămână rămasă până la startul Serie A.

Semplici l-a desemnat să execute loviturile liber şi cornerele pentru noul sezon şi l-a încercat şi în spatele vârfurilor”, scrie Gazzetta dello Sport.

Răzvan Marin a costat 10 milioane de euro

În vârstă de 25 de ani, Răzvan Marin a fost transferat definitiv în această vară de Cagliari. Italienii i-au achitat 10 milioane de euro lui Ajax.

După prestaţiile excelente din Serie A, Răzvan Marin a fost dorit de mai multe echipe de top. El a refuzat-o pe AC Milan! Şefii „diavolilor” au purtat negocieri cu Cagliari, după cum a anunţat presa din Italia. Şi Lyon a fost interesată de Marin.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și