Închide meniul

Răzvan Marin, elogiat în presa italiană după ce a marcat în ultimul minut la Lazio: „Le-a stricat sărbătoarea biancoceleștilor”

Sebastian Cristian Publicat: 8 ianuarie 2023, 18:30

Răzvan Marin, elogiat în presa italiană după ce a marcat în ultimul minut la Lazio: Le-a stricat sărbătoarea biancoceleștilor”

Răzvan Marin, elogiat în presa italiană

Profimedia

  • Răzvan Marin a fost elogiat în presa italiană
  • Românul a înscris în Lazio – Empoli, 2-2

Răzvan Marin a fost elogiat în presa italiană după ce a marcat în ultimul minut al meciului Lazio – Empoli, scor 2-2. Internaționalul român a avut o execuție superbă chiar la ultima fază.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație acestei reușite, Empoli a plecat cu un punct de pe Stadio Olimpico, deși pleca clar cu șansa a doua înaintea partidei.

Răzvan Marin, elogiat în presa italiană după ce a marcat în ultimul minut la Lazio

După ce a preluat un balon la marginea careului, Răzvan Marin a trimis imparabil, în stânga portarului.

Reclamă

„Răzvan Marin șutează de la marginea careului si marcheaza incredibilul gol de 2-2 care le strică dupa-amiaza biancoceleștilor”, au scris cei de la quotidiano.net.

„Meciul a prins viață cu golul lui Empoli marcat de Caputo în minutul 83. Toscanii au completat revenirea cu un șut din afara careului a lui Marin în prelungiri”, a scris Gazzetta dello Sport.

Reclamă

Răzvan Marin, eroul lui Empoli în meciul cu Lazio

Răzvan Marin a fost eroul lui Empoli în meciul cu Lazio! Românul a marcat un gol senzațional în minutul 90+4.

Empoli a scos un egal nesperat pe terenul lui Lazio, 2-2, în etapa a 17-a din Serie A, grație lui Răzvan Marin. Jucătorul român a înscris la ultima fază a meciului, cu o execuție superbă.

Reclamă 4 / 0/3

După un corner al lui Empoli, mingea a fost scoasă la Răzvan Marin, care se afla la marginea careului. Mijlocașul român a șutat sub bară, iar portarul lui Lazio n-a mai putut interveni.

Felipe Anderson și Zaccagni, în minutele 2 și 54. Înainte de golul lui Răzvan Marin, pentru Empoli a mai înscris Caputo, în minutul 83. S-a terminat 2-2, iar Empoli rămâne pe locul 13 în Serie A, în timp ce Lazio e pe poziția a cincea.

Pentru Răzvan Marin a fost primul gol în tricoul lui Empoli, după împrumutul din vară de la Cagliari.

 

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Manika Batra e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Elizabeta Samara – Sabine Winter (ora 13:20) 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ştefan Radu, în centrul unui scandal în Italia
Serie A • 7 apr., 15:00
Ştefan Radu, în centrul unui scandal în Italia! S-a afişat cu simboluri naziste la derby-ul AS Roma – Lazio 1-0
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio
Fotbal extern • 13 mart., 12:27
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio! Rezultatele slabe i-au decis soarta italianului
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii