Închide meniul

Răzvan Marin, în al nouălea cer după ce a marcat în Lazio – Empoli 2-2: „Acest rezultat ne va ajuta!”

Cosmin Olteanu Publicat: 8 ianuarie 2023, 23:48

Reclamă
Răzvan Marin, în al nouălea cer după ce a marcat în Lazio – Empoli 2-2: Acest rezultat ne va ajuta!”

Răzvan Marin,

Răzvan Marin, prezentat oficial de Empoli / Empoli Twitter

Răzvan Marin este în al nouălea cer după ce a marcat în Lazio – Empoli 2-2!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin (26 de ani) a fost împrumutat de Empoli, în vara lui 2022, de la Cagliari. Împrumutul acestuia urmează să expire la finalul actualului sezon.

Răzvan Marin, în al nouălea cer după ce a marcat în Lazio – Empoli 2-2

Răzvan Marin a marcat un gol splendid, din afara careului „mare”, în minutele de prelungire ale partidei Lazio – Empoli. Reușita internaționalului român a decis scorul final, 2-2.

„A fost un gol foarte important, deoarece am obținut un punct pe un teren foarte greu. Acest rezultat ne va ajuta. Întotdeauna trebuie să stăm conectați la joc și să fim uniți. Astăzi, am făcut asta și, în final, golul egalizator a venit. Suntem fericiți!”, a declarat Răzvan Marin, la finalul partidei cu Lazio, potrivit Tutto Mercato.

Reușita din partida de pe Stadio Olimpico reprezintă primul gol marcat de Răzvan Marin în tricoul lui Empoli.

Reclamă

Petre Marin: „E un jucător important pentru ei!”

Recent, Petre Marin, tatăl lui Răzvan Marin, a declarat faptul că cei de la Empoli sunt mulțumiți de evoluțiile fiului său, motiv pentru care, cel mai probabil, își va duce contractul de împrumut până la capăt.

„El este foarte bine acolo (n.r. la Empoli), se simte foarte bine. E un jucător important pentru ei. Până în vară, nu cred că se va întâmpla nimic și va rămâne acolo.

Dorește să-și ducă la bun sfârșit împrumutul și, în același timp, poate se activează și acea clauză, de a-l cumpăra definitiv Empoli.

Reclamă 4 / 0/3

Tot timpul el s-a simțit bine la echipa națională. Acum, cu Edi, s-a văzut o schimbare în ultimele meciuri. Sperăm să ne calificăm la Campionatul European”, a declarat Petre Marin, recent, pentru digisport.ro.

Potrivit site-ului transfermarkt.com, Răzvan Marin are o cotă de opt milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și