Închide meniul

Reacţia antrenorului lui Rangers, după ce Ianis Hagi a bifat primul meci ca titular după mai bine de un an: „Există potenţial!”

Viviana Moraru Publicat: 8 mai 2023, 14:07

Reclamă
Reacţia antrenorului lui Rangers, după ce Ianis Hagi a bifat primul meci ca titular după mai bine de un an: „Există potenţial!

Reacţia antrenorului lui Rangers, după ce Ianis Hagi a bifat primul meci ca titular după mai bine de un an

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Rangers/ Profimedia

Reacţia antrenorului lui Rangers, după ce Ianis Hagi a bifat primul meci ca titular după mai bine de un an de pauză, nu a întârziat să apară. Michael Beale s-a declarat bucuros de faptul că fiul „Regelui” a revenit pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost titular în victoria lui Rangers cu Aberdeen, scor 1-0. Internaţionalul român a fost înlocuit în minutul 66 cu Scott Wright. Deşi trupa fiului „Regelui” a câştigat, rivala Celtic a cucerit titlul în prima ligă din Scoţia.

Reacţia antrenorului lui Rangers, după ce Ianis Hagi a bifat primul meci ca titular după mai bine de un an

Michael Beale a analizat prestaţia lui Ianis Hagi, din meciul cu Aberdeen. Antrenorul lui Rangers susţine că s-a bucurat să-l revadă printre titulari pe internaţionalul român de 24 de ani.

De asemenea, tehnicianul trupei scoţiene susţine că a observat la fiul „Regelui” faptul că are potenţial să joace la un nivel cât mai înalt.

A fost plăcut să-l revăd pe Ianis Hagi. A lipsit un an și a arătat în câteva momente că există potențialul pentru a continua la un nivel înalt”, a declarat Michael Beale, la finalul duelului cu Aberdeen.

Reclamă

Ianis Hagi s-a recuperat după accidentarea teribilă suferită anul trecut, bifând primele minute în luna februarie. De atunci, mijlocaşul a fost mai mult rezervă, iar la mai bine de două luni după revenirea pe teren, a fost titularizat la Rangers.

Ianis Hagi, cu gândul le meciurile României din iunie

Ianis Hagi e cu gândul le meciurile României din iunie. Tricolorii vor juca cu Kosovo şi cu Elveţia în preliminariile EURO 2024. Kosovo – România va fi pe 16 iunie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ianis Hagi le-a spus scoţienilor, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă şi convocarea lui Edi Iordănescu. De asemenea, internaţionalul român a anunţat că vrea să înceapă în forţă noul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

”Cred că toată lumea știe că va fi o mare schimbare în vară la club, însă pot vorbi doar despre mine și ceea ce pot controla.

Așadar, pentru mine au mai rămas cinci meciuri cu Rangers și încă două meciuri cu echipa națională. Vreau să obțin tot ce este mai bun din asta și să încerc să am o formă foarte bună în aceste șapte jocuri. Apoi vreau să am un început de sezon foarte bun și puternic.

Trebuie să mă concentrez doar pe fotbalul meu pentru că am fost accidentat un an. Practic, asta este ceea ce pot controla și cred că totul se datorează conducerii și antrenorului”, a declarat Ianis Hagi într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și