Închide meniul

Ianis Hagi, cu gândul le meciurile României din iunie: „Mai am 5 cu Rangers şi două la echipa naţională!” Promisiune uriaşă pentru sezonul viitor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 mai 2023, 18:47

Reclamă
Ianis Hagi, cu gândul le meciurile României din iunie: „Mai am 5 cu Rangers şi două la echipa naţională! Promisiune uriaşă pentru sezonul viitor

Ianis Hagi e cu gândul la meciurile naţionalei României din iunie

Ianis Hagi / Profimedia

Ianis Hagi e cu gândul le meciurile României din iunie. Tricolorii vor juca cu Kosovo şi cu Elveţia în preliminariile EURO 2024. Kosovo – România va fi pe 16 iunie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi le-a spus scoţienilor, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă şi convocarea lui Edi Iordănescu. De asemenea, internaţionalul român a anunţat că vrea să înceapă în forţă noul sezon.

Ianis Hagi, cu gândul le meciurile României din iunie

”Cred că toată lumea știe că va fi o mare schimbare în vară la club, însă pot vorbi doar despre mine și ceea ce pot controla. 

Așadar, pentru mine au mai rămas cinci meciuri cu Rangers și încă două meciuri cu echipa națională. Vreau să obțin tot ce este mai bun din asta și să încerc să am o formă foarte bună în aceste șapte jocuri. Apoi vreau să am un început de sezon foarte bun și puternic.

Trebuie să mă concentrez doar pe fotbalul meu pentru că am fost accidentat un an. Practic, asta este ceea ce pot controla și cred că totul se datorează conducerii și antrenorului”, a declarat Ianis Hagi într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Ianis Hagi primeşte o şansă uriaşă la Rangers!

Malik Tillman a ieşit accidentat în meciul de Cupă pierdut de Rangers cu rivala de moarte, Celtic, scor 0-1. Etapa următoare Rangers va juca acasă cu Aberdeen, în campionatul Scoţiei. Ianis Hagi va intra, cel mai probabil, în locul lui Tillman, în spatele vârfului Morelos.

Accidentarea lui Malik Tillman s-a produs când acesta era în formă. În vârstă de 20 de ani, germanul este împrumutat la Rangers de la Bayern Munchen.

În acest sezon Tillman are 28 de meciuri în tricoul lui Rangers. Mijlocaşul german a marcat de 10 ori.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a jucat doar şapte minute în înfrângerea lui Rangers cu Celtic

Ianis Hagi a jucat doar şapte minute în înfrângerea suferită de Rangers cu marea rivală Celtic, scor 0-1. Imediat după meci, presa din Scoţia a anunţat faptul că ultima înfrângere suferită va cântări enorm, iar la trupa de pe Ibrox vor exista schimbări majore la finalul sezonului.

Ianis Hagi şi-a revenit în luna februarie din accidentarea care l-a ţinut departe de teren timp de mai bine de un an. Fiul „Regelui” nu bifează prea multe minute de la revenirea pe teren, fiind în majoritatea meciurilor rezervă.

La finalul partidei, jurnaliştii din Scoţia au criticat jocul echipei lui Michael Beale. Aceştia sunt de părere că la finalul sezonului, mai mulţi jucători vor pleca de pe Ibrox, fiind nevoie de un suflu pozitiv la echipă.

Unii jucători luptă pentru viitorul lor la echipă, asta e clar. Este o mare greutate și o mare responsabilitate să porți tricoul lui Rangers. Eșecul de astăzi doare foarte mult, dar problemele noastră nu sunt de astăzi, așa a fost pe durata întregului sezon.

Va fi o reconstrucție majoră în vară, una dintre cele mai importante din istoria clubului. Suporterii se așteaptă să progresăm și, de aceea, sunt necesare mai multe mutări în vară. Pentru fanii noștri a fost un sezon oribil și trebuie să ne revanșăm”, au notat cei de la rangersview.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și