Închide meniul

Reacţia dură a preşedintelui UEFA, Aleksander Ceferin, după decizia istorică a Curţii Europene de Justiţie privind Super Liga!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 decembrie 2023, 18:02

Reacţia dură a preşedintelui UEFA, Aleksander Ceferin, după decizia istorică a Curţii Europene de Justiţie privind Super Liga!

Reacţia dură a preşedintelui UEFA, Aleksander Ceferin, după decizia istorică a Curţii Europene de Justiţie privind Super Liga

Aleksander Ceferin / Profimedia Images

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a avut o reacţie dură după ce a aflat decizia Curţii Europene de Justiţie privind Super Liga. Proiectul poate să înceapă, a decis CJUE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceferin a avut un discurs în care a criticat din nou acest proiect. Printre altele, preşedintele UEFA a fost ironic, afirmând că proiectul poate începe cât mai curând, dar cu… doar două echipe!

Reacţia dură a preşedintelui UEFA, Aleksander Ceferin, după decizia istorică a Curţii Europene de Justiţie privind Super Ligii!

Această hotărâre nu înseamnă o aprobare sau o validare a așa-numitei Super Ligi. Nu vom încerca să-i oprim. Pot crea ce vor. Sper să înceapă fantasticul turneu cât mai curând. Cu două echipe. Sper că știu ce fac, dar nu sunt sigur de asta. Fotbalul nu e de vânzare! Suntem uniți și ne vom proteja împotriva acestor atacuri. Suntem ofensați!”, a declarat preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, citat de Sky Sports.

Ceferin şi-a manifestat speranţa că cele mai multe echipe vor refuza să participe la acest proiect uriaş.  ”Nu am spus că alte cluburi nu pot merge la alte competiții. Există libertate. Actuala Champions League protejează cluburile și acordă prioritate ligilor naționale. De exemplu, Girona, liderul din Spania, nu ar putea intra în această competiție”, a mai declarat Ceferin.

Echipele care au refuzat participarea în Super Liga Europei!

Echipele care au refuzat participarea în Super Liga Europei! Au apărut deja primele formații importante de pe „Bătrânul Continent” care nu doresc să părăsească competițiile organizate de UEFA.

Reclamă

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano a prezentat faptul că mai multe cluburi cu o istorie imensă au emis o serie de comunicate, prin care au precizat că nu vor participa la o eventuală Super Ligă a Europei.

Proiectul Super Ligii Europei a primit undă verde pentru înființare din partea Curții Europene de Justiție. Totuși, reprezentanții care au propus noua competiție se lovesc acum de dificultăți majore.

Mai multe cluburi importante din Europa au refuzat să joace în această posibilă competiție. Printre acestea se numără Atletico Madrid, Manchester United, Bayern Munchen, dar și formații precum PSG și Borussia Dortmund. Acestea și-au expus, în mod clar, dorința de a continua să joace în competițiile UEFA.

Reclamă 4 / 0/3

Lista completă a cluburilor care au refuzat, până în momentul de față, să joace în Super Ligă poate fi văzută mai jos:

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și