Închide meniul

Reacţia fanilor lui Rangers, după ce Ianis Hagi a revenit la prima echipă: „A revenit Prinţul!” Mesaj direct pentru antrenor

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2024, 18:22

Reclamă
Reacţia fanilor lui Rangers, după ce Ianis Hagi a revenit la prima echipă: „A revenit Prinţul! Mesaj direct pentru antrenor

Reacţia fanilor lui Rangers, după ce Ianis Hagi a revenit la prima echipă

Ianis Hagi, la un antrenament al lui Rangers/ Twitter

Reacţia fanilor lui Rangers, după ce Ianis Hagi a revenit la prima echipă, nu a întârziat să apară. Aceştia s-au declarat bucuroşi de faptul că fiul „Regelui” se pregăteşte alături de formaţia de pe Ibrox, după „exilul” de la echipa secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi l-a convins pe Philippe Clement şi a fost chemat la antrenamentele primei echipe a lui Rangers, înaintea confruntării scoţienilor cu Lyon, din Europa League. Internaţionalul român nu va putea fi în lot pentru această partidă însă, deoarece nu a fost inclus pe lista europeană a formaţiei de pe Ibrox.

Reacţia fanilor lui Rangers, după ce Ianis Hagi a revenit la prima echipă

Rangers a postat o fotografie cu Ianis Hagi, de la un antrenament, iar fanii au reacţionat imediat în comentarii. Aceştia au transmis că era şi timpul ca Philippe Clement să apeleze la serviciile internaţionalului român.

Totodată, fanii cer ca Ianis Hagi să revină şi în echipa de start al lui Rangers, odată cu revenirea la antrenamentele echipei mari. Aceştia i-au transmis un mesaj direct antrenorului scoţienilor, fiind de părere că Hagi Jr ar putea să o ajute pe Rangers.

Unii suporteri ai lui Rangers s-au declarat convinşi şi de faptul că Ianis Hagi va fi extrem de motivat şi va dori să-şi demonstreze calităţile, la primul meci pe care îl va juca pentru Rangers, după revenirea în lotul echipei mari.

Reclamă
Reclamă

„Va da totul”, „Era şi timpul”, „Super veste! Acum să-i acordaţi câteva meciuri”, „Bine ai revenit, Prinţule”, „Atât de bucuros pentru că s-a întors, e un jucător inteligent”, „Să-l joace ca număr 10 şi vom face tripla în acest sezon”, „Fantastic” şi „Să-l puneţi direct în primul 11”, sunt doar câteva dintre reacţiile fanilor lui Rangers, la postarea prin care clubul anunţă revenirea lui Ianis Hagi la echipa mare.

Ianis Hagi s-a întors la prima echipă a lui Rangers

Rangers a postat mai multe fotografii de la ultimul antrenament, iar în una dintre ele este surprins şi Ianis Hagi. Fiul „Regelui” a redistribuit imaginea pe contul său de Instagram şi a transmis un mesaj scurt: „Am revenit”!

Şi jurnaliştii de la Sky Sports au confirmat faptul că Ianis Hagi se antrenează alături de echipa mare a lui Rangers, după „exilul” de câteva luni la formaţia secundă. Aceştia amintesc de faptul că internaţionalul român a refuzat două oferte din Liga 1 în vară, de la Rapid şi Universitatea Craiova, pentru a continua pe Ibrox.

Reclamă

Rangers a confirmat faptul că Ianis Hagi a revenit la antrenamentele primei echipe. Românul de 25 de ani s-a antrenat cu echipa a două, după ce s-a zvonit că ar putea pleca de pe Ibrox în vară. El a fost dispus să-şi renegocieze clauza din contractul său, clauză care ar declanşa o creştere salarială, dacă va juca într-un meci la Rangers.

Se pare că ambele părţi au lucrat împreună pentru a-i permite lui Ianis Hagi să joace din nou pentru echipă”, au notat jurnaliştii de la Sky Sports.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

  • Va fi învinsă de PAOK

    45%

  • O va învinge şi pe PAOK

    31%

  • Meciul se va termina la egalitate

    24%

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

19:45

VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)! Rezultatele zilei

19:19

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România! Ce pedeapsă a primit adversara „tricolorilor”

19:15

Adversara FCSB-ului din Europa League, la un pas să-şi schimbe antrenorul! Conducerea i-a dat ultimatum

18:45

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan, meciurile serii din Champions League (22:00)! Două partide se joacă ACUM

18:41

Dinamo a fost la un pas de un transfer de senzaţie! Motivul pentru care mutarea a picat în ultimul moment: „Eram foarte aproape!”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și