Închide meniul

Reacţia fanilor lui Rangers, după împrumutul lui Ianis Hagi la Alaves: „Vom aştepta să te întorci, prinţule!”

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2023, 18:05

Reclamă
Reacţia fanilor lui Rangers, după împrumutul lui Ianis Hagi la Alaves: „Vom aştepta să te întorci, prinţule!

Adevăratul motiv pentru care Ianis Hagi a plecat de la Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Rangers/ Profimedia

Reacţia fanilor lui Rangers nu a întârziat să apară, după împrumutul lui Ianis Hagi la Alaves. Suporterii trupei de pe Ibrox au transmis mai multe mesaje, după anunţul oficial al plecării internaţionalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Telenovela” Ianis Hagi s-a încheiat, după ce s-a decis viitorul mijlocaşului. Acesta a fost împrumutat de Rangers la Alaves, în prima ligă din Spania, pentru un sezon.

Reacţia fanilor lui Rangers, după împrumutul lui Ianis Hagi la Alaves

Rangers a anunţat astăzi oficial transferul lui Ianis Hagi, iar la postarea trupei de pe Ibrox, zeci de fani au comentat cu privire la împrumutul românului la Alaves.

„Ianis Hagi a fost azi împrumutat la Alaves, până la finalul sezonului. Internaţionalul român ajunsese la Rangers sub formă de împrumut, în ianuarie 2020, înainte de transferul definitiv din aceeaşi vară.

Toată lumea de la Rangers îi doreşte lui Ianis mult succes pe durata împrumutului său”, au anunţat cei de la Rangers, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

La această postare, fanii au luat cu asalt secţiunea de comentarii. Unii i-au urat mult succes lui Ianis Hagi, pe când alţii s-au declarat bucuroşi de faptul că acesta a părăsit trupa de pe Ibrox.

„Mă gândesc că mai bine ar fi fost vândut, decât împrumutat. Mult succes, sper să aibă un sezon bun”, „Toate cele bune, Ianis”, „Decizie nebună. Unul dintre cei mai buni jucători ai noştri” şi „Mult succes, prinţule român, te vom aştepta înapoi” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor lui Rangers, cu privire la plecarea lui Ianis Hagi de la formaţia scoţiană.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a fost descris Ianis Hagi de Alaves la prezentarea oficială

Cum a fost descris Ianis Hagi de Alaves la prezentarea oficială. Internaţionalul român va evolua în acest sezon sub formă de împrumut la formaţia din La Liga, după ce nu a mai intrat în planurile antrenorului de la Rangers, Michael Beale.

Ajuns în Spania, Ianis Hagi a fost deja prezentat de cei de la Deportivo Alaves, care au subliniat principalele calităţi ale internaţionalului român:

„Deportivo Alaves adaugă talent, versatilitate, execuții bune și pericol de la loviturile libere odată cu sosirea lui Ianis Hagi, care se află deja la Vitoria-Gasteiz. Va face parte din delegația care se deplasează la Getafe”, au spus cei de la Deportivo Alaves, potrivit deportivoalaves.com.

Ianis Hagi va evolua sub formă de împrumut la Deportivo Alaves în sezonul 2023/24, fără ca formaţia din La Liga să aibă o opţiunea unui transfer definitiv al internaţionalului român.

De asemenea, Ianis Hagi s-a alăturat deja noilor săi coechipieri de la Deportivo Alaves şi se va deplasa alături de noua sa echipă pentru meciul cu Getafe, de luni seară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și