Închide meniul

Cum a fost descris Ianis Hagi de Alaves la prezentarea oficială: „Am adăugat talent şi versatilitate”

Alex Masgras Publicat: 27 august 2023, 16:50

Reclamă
Cum a fost descris Ianis Hagi de Alaves la prezentarea oficială: „Am adăugat talent şi versatilitate

Cum a fost descris Ianis Hagi de Alaves la prezentarea oficială

Ianis Hagi a fost împrumutat la Deportivo Alaves / Instagram Deportivo Alaves

Cum a fost descris Ianis Hagi de Alaves la prezentarea oficială. Internaţionalul român va evolua în acest sezon sub formă de împrumut la formaţia din La Liga, după ce nu a mai intrat în planurile antrenorului de la Rangers, Michael Beale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, scoţienii au decis să îl împrumute la Deportivo Alaves, echipă care l-a prezentat deja pe Ianis Hagi.

Cum a fost descris Ianis Hagi de Alaves la prezentarea oficială: „Am adăugat talent şi versatilitate”

Ajuns în Spania, Ianis Hagi a fost deja prezentat de cei de la Deportivo Alaves, care au subliniat principalele calităţi ale internaţionalului român:

„Deportivo Alaves adaugă talent, versatilitate, execuții bune și pericol de la loviturile libere odată cu sosirea lui Ianis Hagi, care se află deja la Vitoria-Gasteiz. Va face parte din delegația care se deplasează la Getafe”, au spus cei de la Deportivo Alaves, potrivit deportivoalaves.com.

Reclamă

Ianis Hagi va evolua sub formă de împrumut la Deportivo Alaves în sezonul 2023/24, fără ca formaţia din La Liga să aibă o opţiunea unui transfer definitiv al internaţionalului român.

De asemenea, Ianis Hagi s-a alăturat deja noilor săi coechipieri de la Deportivo Alaves şi se va deplasa alături de noua sa echipă pentru meciul cu Getafe, de luni seară.

Deportivo Alaves are o înfrângere şi o victorie în acest debut de sezon din La Liga. În prima etapă, noua echipă a lui Ianis Hagi a pierdut duelul de pe terenul lui Cadiz, după care s-a impus pe teren propriu în faţa câştigătoarei Europa League, Sevilla, scor 4-3.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul lui Rangers, despre situaţia lui Ianis Hagi

Michael Beale, antrenorul lui Rangers, a dezvăluit că a purtat o discuţie cu Ianis Hagi, după ce acesta s-a declarat nemulţumit de faptul că nu prinde suficiente minute la trupa scoţiană.

„A fost multă agitație cu situația lui Ianis săptămână trecută, așa că am avut o discuție pe care era logic să o avem. El a stat departe de teren un an și noi avem mulți jucători pentru pozițiile pe care el le poate acoperi.

El a vrut să știe dacă va fi un jucător de bază. S-a antrenat bine și, când a jucat, cred că a făcut-o bine, însă recent concurenții săi pe post s-au descurcat excelent.

Abdallah, Rabii, Danilo, Dessers și Lammers au marcat. Avem mulți jucători pentru posturile din ofensivă, mai sunt Kemar, Tom Lawrance și Cantwell.

A fost o conversație logică despre minutele pe care le-ar primi și anumite garanții în această privință. Vom vedea. Trebuie să fie decizia corectă pentru Ianis”, a declarat Micahel Beale, conform presei din Scoţia.

În acest sezon, Rangers l-a folosit doar 35 de minute pe Ianis Hagi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și