Închide meniul
Foto

Reacția furibundă a soției lui Alvaro Morata, după amenințările primite de starul lui Juventus: „E rușinos și inacceptabil”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 iulie 2021, 14:52

Reacția furibundă a soției lui Alvaro Morata, după amenințările primite de starul lui Juventus: „E rușinos și inacceptabil”

Soția lui Alvaro Morata a cedat

Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Introdus pe teren în minutul 61, acesta a înscris golul care a trimis meciul în extra-time, cu 10 minute înainte de final. Morata a ratat însă la penalty-uri, iar Italia s-a calificat finală.

Soția lui Alvaro Morata și-a ieșit din minți

Morata a primit jigniri și amenințări cu moartea după startul modest al „Furiei Roja” la Euro 2020. Soția fotbalistului nu a mai suportat și a răbufnit.

Sincer, niciunul dintre aceste mesaje nu m-a făcut să sufăr. Nici măcar nu cred că este vorba despre factorul italian, ci mai degrabă de ignoranță. Însă dacă i s-ar fi întâmplat unei fete mai fragile, ar fi fost o problemă.

Vorbim despre un sport al cărui menire este să unească, nu să vă dezvăluie frustrările. Sper ca în viitor să poată fi luate măsuri serioase pentru acești indivizi, pentru că e rușinos și inacceptabil”, a scris Alice Campello, pe contul său de Instagram.

Reclamă

Morata a trecut printr-o dramă

Alvaro Morata a trecut printr-o dramă după meciurile din grupa de la Euro 2020. Atacantul lui Juventus a primit ameninţări cu moartea în urma celor 3 partide. „Ne dorim să îţi moară copiii”, e unul dintre mesajele teribile primite de internaţionalul spaniol.

Nu am dormit 9 ore după meciul cu Polonia. Am primit ameninţări, insulte la adresa familiei mele, oameni care mi-au scris „sper să îţi moară copiii”. Mă deranjează că soţia mea trebuie să treacă prin aşa ceva. De fiecare dată când sunt în vestiar, telefonul meu stă în altă parte.

Reclamă 4 / 0/3

Poate nu mi-am făcut treaba bine. Înţeleg că sunt criticat pentru că nu am marcat, dar aş vrea ca oamenii să se pună în locul unui care primeşte ameninţări, căruia i se spună că ar vrea să îi moară copiii. Nu am dormit în ultimele zile, din cauza adrenalinei”, a spus Morata.

Alvaro Morata a fost jucătorul de la Euro 2020 care a ratat cele mai multe șanse de gol. Acesta a irosit ocazii uriaşe în partidele cu Polonia şi Suedia şi a ratat şi un penalty în duelul cu Slovacia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și