Închide meniul

EURO 2020 | Alvaro Morata, de la extaz la agonie în Italia – Spania. „Uneori, fotbalul poate fi dur!”. Golul marcat, făcut uitat de ratarea penalty-ului!

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 iulie 2021, 8:34

Reclamă
EURO 2020 | Alvaro Morata, de la extaz la agonie în Italia – Spania. „Uneori, fotbalul poate fi dur!. Golul marcat, făcut uitat de ratarea penalty-ului!

Alvaro Morata, de la extaz la agonie în Italia - Spania

Profimediaimages

Rezervă împotriva Italiei, Morata a fost trimis pe teren după o oră de joc de Luis Enrique. Vârful lui Juventus a reuşit să se facă remarcat şi a marcat în minutul 80. A fost reuşita care a trimis meciul în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alvaro Morata, de la extaz la agonie în Italia – Spania

Bucuria lui Alvaro Morata a fost de scurtă durată. A fost ales să execute o lovitură de departajare şi nu a putut să îl învingă pe Gianluigi Donnarumma. Şi-a stăpânit cu greu emoţiile pe teren, în momentul în care italienii sărbătoreau calificarea în finală.

Acest grup merita mai mult, mult mai mult. La fel întreaga Spanie… era visul meu, visul nostru. Pot spune doar că sunt mândru că am făcut parte din această echipă.

Celor care au crezut în noi, vă mulţumim! Uneori, fotbalul poate fi foarte dur. Trăiască Spania!„, a postat Morata pe contul său de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Álvaro Morata (@alvaromorata)

Avea o problemă la muşchii aductori, dar voia să tragă pentru Spania. A trebuit să suporte momente foarte dificile la aces Campionat European şi a fost la un nivel extrem de ridicat„, a declarat Luis Enrique după meci, citat de Marca.

Alvaro Morata a intrat în istoria „La Roja”

Alvaro Morata a scris istorie la EURO 2020. Criticat dur pentru ratările sale şi chiar ameninţat cu moartea, atacantul lui Juventus a reuşit o performanţă uriaşă. Cu golul marcat în poarta Italiei a ajuns la 6 reuşite în tricoul Spaniei la turneele finale continentale. A devenit jucătorul cu cele mai multe goluri la Campionatul European, depăşindu-l pe Fernando Torres (5).

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, Morata este al doilea jucător din istoria EURO care marchează cel puţin trei goluri în două ediţii. Cristiano Ronaldo mai reuşise aşa ceva (2012, 2016 şi 2020). Totuşi, execuţia pe care a avut-o la loviturile de departajare a făcut ca vârful de 28 de ani să nu se poată bucura pentru borna la care a ajuns în tricoul naţionalei.

Alvaro Morata a trecut printr-o dramă

Alvaro Morata a trecut printr-o dramă după meciurile din grupa de la Euro 2020. Atacantul lui Juventus a primit ameninţări cu moartea în urma celor 3 partide. „Ne dorim să îţi moară copiii”, e unul dintre mesajele teribile primite de internaţionalul spaniol.

Nu am dormit 9 ore după meciul cu Polonia. Am primit ameninţări, insulte la adresa familiei mele, oameni care mi-au scris „sper să îţi moară copiii”. Mă deranjează că soţia mea trebuie să treacă prin aşa ceva. De fiecare dată când sunt în vestiar, telefonul meu stă în altă parte.

Poate nu mi-am făcut treaba bine. Înţeleg că sunt criticat pentru că nu am marcat, dar aş vrea ca oamenii să se pună în locul unui care primeşte ameninţări, căruia i se spună că ar vrea să îi moară copiii. Nu am dormit în ultimele zile, din cauza adrenalinei”, a spus Morata.

Morata a irosit ocazii uriaşe în partidele cu Polonia şi Suedia şi a ratat şi un penalty în duelul cu Slovacia.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și