Închide meniul
Video

George Puşcaş, mesaj suprem de iubire de ţară: „Am tatuat în inimă România şi steagul României!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 noiembrie 2023, 0:30

Reclamă

George Puşcaş, mesaj suprem de iubire de ţară. George Puşcaş a fost asul din mânecă al lui Edi Iordănescu. Contestat puternic pentru forma slabă prin care trece, Puşcaş a fost cel care a egalat în Ungaria şi a deschis drumul naţionalei României spre EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş a a marcat după o pază de mai bine de un an pentru echipa naţionalei, Iar la finalul victoriei cu Israel, atacantul de la Genoa a oferit declaraţii emoţionante.

George Puşcaş, mesaj suprem de iubire de ţară

„Este un sentiment de mândrie pentru că calificarea asta a fost una dificilă. A fost una lungă şi ştiam că toţi dintre noi o vom scoate la capăt. A fost ceva frumos şi în sfârşit s-a ajuns să putem face mândră o ţară întreagă şi orice român care s-a uitat la noi. Sper să fi adus o bucurie în casele oamenilor.

Eu personal am zis-o mereu, nu doar acum când e calificare, am zis-o şi în momentele grele, tricoul ăsta înseamnă pentru mine cea mai mare mândrie. Nu există sentiment mai mare când pot să îmbrac tricoul României. Nicu zicea că are tatuat pe piele România şi steagul României, eu am tatuat în inimă. De când m-am născut şi am ajuns la echipa naţională a fost un vis împlinit şi o voi duce la capăt… atât timp cât voi pune piciorul pe teren şi voi juca pentru România voi da ultimul strop de sânge, de transpiraţie. Să ştie orice român care se uită că noi muncim cât putem. Să ne susţinem împreună!

A fost o descătuşare care ştiam că va veni, ştiam că va fi momentul meu, am crezut până la capăt în el. Ştiam că momentele importante sunt pentru mine, pentru România şi că sunt disponibil şi dispus ca atunci când e mai greu să dau totul pentru ţara mea. Mister care a avut încredere în noi şi în toată echipa asta, ne-am ajutat reciproc.

Reclamă

(Reporter: Un mesaj pentru români) Să fiţi fericiţi astăzi şi vreau doar să spun că astăzi e sărbătoare, dar că la EURO 2024 vrem să mergem acolo şi să arătăm bine. Vrem să continuăm drumul ăsta frumos şi să nu ne oprim la calificarea asta. Da, e frumoasă, dar vrem să putem să facem pasul şi mai sus şi să arătăm şi mai bine„,  a spus George Puşcaş în exclusivitate la AntenaSport.

George Puşcaş le-a închis gura contestatarilor în Israel – România

George Puşcaş le-a închis gura contestatarilor după doar 10 minute în Israel – România! Atacantul celor de la Genoa a trimis balonul în poarta israelienilor după un şut magnific al lui Denis Drăguş.

Jucătorul lui Gaziantep a trimis un şut superb din afara careului, deviat cu greu de Glazer în bara transversală. Puşcaş a venit însă cu răspunsul perfect pentru contestatarii săi, trimiţând balonul în poartă cu o lovitură de cap din câţiva metri.

Reclamă 4 / 0/3

Alegerea lui Edi Iordănescu de a începe cu George Puşcaş meciul cu Israel a surprins foarte multă lume. Atacantul român nu are minute la Genoa şi a înscris doar două goluri în 2023, dar decizia selecţionerului s-a dovedit a fi una inspirată.

În minutul 10, Denis Drăguş a trimis un şut superb spre vinclul porţii lui Glazer, deviat uşor de portarul israelian în bară. În faţa porţii s-a aflat perfect George Puşcaş, cel care a înscris cu o lovitură de cap, după ce a plecat impecabil în urmărirea balonului în momentul în care Drăguş a dat la poartă, din poziţie regulamentară.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:25 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:20 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:55 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri Vezi toate știrile
Citește și