Închide meniul

Reacţia lui Ciprian Tătăruşanu după ce a închis poarta în AC Milan – Torino 1-0. „E normal să apară îndoielile”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2021, 10:51

Reacţia lui Ciprian Tătăruşanu după ce a închis poarta în AC Milan – Torino 1-0. „E normal să apară îndoielile

Profimediaimages

„În final, au pus presiune pe mine cu atâtea mingi înalte. Sunt fricit că am apărat bine, că nu am primit gol şi că am câştigat trei puncte. A fost un meci greu împotriva celor de la Torino. Dar şi noi am fost tari. Mai cinici decât ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu, integralist la Milan: „Este normal când nu joci mult timp să apară îndoieli”

Am marcat şi am suferit puţin. Dar am luptat şi am câştigat. Trebuie să fim concentraţi pe durata unui meci. În astfel de partide, câştigă echipa cea mai hotărâtă şi mai concentrată. Este normal când nu joci mult timp să apară îndoieli. Sper să joc mereu la acest nivel şi să ajut echipa să câştige.

Când nu eşti pus la încercare, aştepţi. Torino nu a avut ocazii în prima repriză, dar am fost concentrat până la final şi sunt fericit că nu am primit gol”, a declarat el, la Milan TV, după meciul cu Torino.

Ciprian Tătăruşanu, lăudat de italieni

Ciprian Tătărușanu (35 ani) a fost lăudat de presa din Italia după AC Milan – Torino 1-0. „A fost providențial!”, scriu italienii despre portarul român care i-a salvat pe „diavoli”.

„Tătărușanu a fost providențial pe final de meci. Primul meci fără gol primit pentru român, care nu a fost prea ocupat, dar a intervenit decisiv pentru a-i refuza golul egalizator lui Sanabria, de la mică distanță”, au scris jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com.

Reclamă

AC Milan este liderul neînvins în Serie A, cu 28 de puncte, iar în urma ultimului succes s-a distanțat la trei puncte de Napoli, care are un meci în minus.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și