Închide meniul

Reacţia lui Fatih Terim, după partida magică făcută de Olimpiu Moruţan şi Cicâldău. De ce l-a scos pe fostul jucător al Universităţii Craiova la pauză: „Avea probleme cu stomacul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 august 2021, 22:55

Reacţia lui Fatih Terim, după partida magică făcută de Olimpiu Moruţan şi Cicâldău. De ce l-a scos pe fostul jucător al Universităţii Craiova la pauză: „Avea probleme cu stomacul

De ce au rămas, de fapt, Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău fără antrenor

Twitter Galatasaray Istanbul

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău au făcut show. La debutul la Galatasaray, Moruţan a dat o pasă de gol şi făcut faza golului doi marcat de echipa sa. Din păcate pentru Moruţan şi Cicâldău, Galatasaray a reuşit doar o remiză şla Kasimpaşa, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău a fost schimbat la pauză, în timp ce Olimpiu Moruţan a ieşit minutul 73. La finalul partidei, Fatih Terim a explicat de ce l-a schimbat la pauză pe Cicâldău.

Reacţia lui Fatih Terim, după partida magică făcută de Olimpiu Moruţan şi Cicâldău

În prima repriză, când am fost mai bine din punct de vedere fizic, 2-0 a fost un rezultat prea mic. Puteam să avem 4-0 sau 5-0. Am avut ocazii foarte clare de a marca, dar asta nu s-a întâmplat și am primit noi gol înainte de pauză. În prima repriză, Galatasaray a jucat foarte bine.

La 2-1, adversarul mereu speră. Apoi am făcut o greșeală clasică și am primit din nou gol. Meciul nu ar fi trebuit să ajungă aici. După prima repriză, după șansele avute, trebuia să mai înscriem un gol și să fim liniștiți. Trebuia să luăm 3 puncte.

Cicâldău e omul cel mai important al nostru care face legătură cu ofensiva. L-am înlocuit pentru că avea probleme cu stomacul„, a spus Fatih Terim după partida de vis făcută de cei doi români.

Reclamă

Olimpiu Moruţan, idol la Istanbul! A fost one-man show la debutul la Galatasaray

Olimpiu Moruţan l-a impresionat pe Fatih Terim la debutul la Galatasaray. Marele antrenor l-a titularizat în deplasarea cu Kasimpasa, iar mijlocaşul a fost one-man show. În minutul 32, şi-a umilit doi adversari şi i-a pasat decisiv lui Alexandru Cicâldău, care a deschis scorul şi a ajuns la cota 2 în actualul sezon.

După ce a reuşit prima pasă de gol, Moruţan a contribuit şi la al doilea gol al lui Galatasaray. Mijlocaşul a recuperat mingea la marginea careului advers şi l-a încercat pe portarul advers cu o „torpilă”. Goalkeeper-ul a respins în faţă, iar mingea a ajuns la Kerem Akturkoglu, care a dus scorul la 2-0. Până la urmă, Galatasaray a fost egalată.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și