Închide meniul
VIDEO

Ziua românilor în Europa! Valentin Mihăilă, erou în Parma – Benevento. Olimpiu Moruţan, pasă de gol pentru Cicâldău. Ionuţ Nedelcearu a marcat şi el

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2021, 23:39

Ziua românilor în Europa! Valentin Mihăilă, erou în Parma – Benevento. Olimpiu Moruţan, pasă de gol pentru Cicâldău. Ionuţ Nedelcearu a marcat şi el

Valentin Mihăilă

Profimedia

Ziua românilor în Europa! Alexandru Cicâldău, gol din pasa lui Olimpiu Moruţan. Valentin Mihăilă, eroul Parmei

Update: Valentin Mihăilă a fost eroul lui Parma în meciul cu Benevento. Fotbalistul român a marcat golul victoriei în minutul 90+8.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Cittadella – Crotone s-a încheiat cu scorul de 4-2. Ionuţ Nedelcearu a marcat în minutul 29.

Update: Kasimpasa – Galatasaray s-a încheiat 2-2. Nicolai Jorgensen a marcat la finalul primei reprize, iar Umut Bozok a stabilit rezultatul final.

Reclamă

Update: Olimpiou Moruţan a avut o contribuţie decisivă şi la al doilea gol. Acesta a recuperat o minge, a şutat şi l-a obligat pe portarul de la Kasimpasa să respingă până la Akturkoglu, care a marcat al doilea gol al echipei lui Terim. La pauză Galatasaray conduce cu scorul de 2-1.

Update: GOOOL Alexandru Cicâldău! Mijlocaşul a deschis scorul în deplasarea de la Kasimpasa, în minutul 32. Olimpiu Moruţan i-a pasat decisiv fostului jucător de la Universitatea Craiova.

VEZI AICI GOLUL reuşit de Alexandru Cicâldău

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău sunt titulari pentru Galatasaray. Cei doi români vor fi trimişi în teren de Fatih Terim în deplasarea de la Kasimpasa, din etapa a treia a SuperLigii din Turcia.

Olimpiu Moruţan nu a primit numărul 10 la Galatasaray. Chiar dacă jurnaliştii turci erau siguri că mijlocaşul de 22 de ani va fi noul decar al grupării Cim Bom, decizia luată de conducătorii clubului a fost ca acesta să îmbrace tricoul cu numărul 21.

Răzvan Marin şi Dennis Man, pregătiţi să facă spectacol în Italia

Răzvan Marin are deplasare de foc. Cagliari, echipa românului, va juca împotriva lui AC Milan. În prima etapă din Serie A, mijlocaşul a oferit o pasă decisivă în remiza cu Spezia, scor 2-2.

De partea cealaltă, Dennis Man se pregăteşte pentru primul meci al sezonului pe teren propiu. Parma o înfruntă pe Benevento în Serie B. În primul meci în eşalonul secund, românul a marcat tot într-o remiză cu patru goluri, scor 2-2 cu Frosinone.

Reclamă

Meciurile zilei în care sunt implicaţi internaţionali români

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și