Închide meniul

Reacţia lui Ianis Hagi, după ce a aflat că Mourinho vrea să dea 20 de milioane de euro să îl ia la Roma şi să devină urmaşul lui Francesco Totti

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2021, 19:06

Reacţia lui Ianis Hagi, după ce a aflat că Mourinho vrea să dea 20 de milioane de euro să îl ia la Roma şi să devină urmaşul lui Francesco Totti

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

Ianis Hagi este aproape de un transfer uriaş care i-ar putea schimba radical cariera. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani, a revenit spectaculos, cu o pasă de gol în meciul cu Livingston, după ce s-a vindecat de COVID-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a avut o primă reacţie după ce a aflat că Mourinho îl vrea la Roma.

Reacţia lui Ianis Hagi, după ce a aflat că Mourinho îl vrea la Roma

Sunt concentrat doar pe ce fac la Rangers, nu cred că e momentul să vorbim despre un transfer. Simt că am progresat foarte mult atât ca jucător cât și din punct de vedere tehnic, am adăugat multe jocului meu și încă mai am multe de adăugat. Sunt concentrat la indicațiile antrenorului, pentru a deveni mai bun

Perioada în care am stat în izolare a fost una extrem de dificilă din punct de vedere mental. A fost destul de dificil să-mi privesc colegii jucând, fără să am posibilitatea de a-i ajuta. Mă bucur enorm că am revenit alături de Rangers.

Rolul meu este de a crea faze pentru echipă, nu doar assisturi. Încerc să muncesc mereu pentru echipă„, a spus Ianis Hagi într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Ianis Hagi a impresionat la Rangers

Ianis Hagi este foarte apreciat la Rangers de toată lumea. Are până acum în tricoul campioanei Scoţiei 65 de meciuri, 13 goluri și 19 assist-uri. ”The Special One” l-ar fi pus pe Hagi jr. în fruntea listei de priorități pentru perioada de mercato din iarnă și ”giallorossii” ar fi pregătiți să ofere aproximativ 20 de milioane de euro în schimbul românului.

Deşi abia a revenit după ce a fost infectat cu COVID, Ianis Hagi a avut o evoluţie apreciată în tricoul lui Rangers. Campioana Scoţiei a bătut-o cu 2-0 pe Livingston. Românul a intrat la pauză şi a avut nevoie de doar trei minute pentru a-i oferi o pasă decisivă colegului Roofe, lucru care i-a adus mai multe laude după meci.

Ianis Hagi a vorbit şi el despre revenirea la Rangers. ”Sunt fericit că m-am întors pe teren. Au fost două săptămâni foarte grele pentru mine din punct de vedere psihic… să fiu departe de fotbal, de antrenamente şi de fani. Sunt bucuros că am primit 45 de minute, că mi-am ajutat echipa și că ne-am calificat în semifinale.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii sunt incredibili. Ei m-au ajutat să trec peste carantină şi peste acele momente dificile. Sunt foarte fericit că m-am întors şi că m-am revăzut cu suporterii. De ei îmi era cel mai dor.

Jucăm aproape toate meciurile împotriva unor echipe care se apără jos, trebuie doar să găsim calea către primul gol. Ar fi bine dacă am marca în primele 10-15 minute. Sunt fericit că ne-am calificat în semifinale.

Trebuie să ne adaptăm, de asta jucăm la Rangers. Trebuie să obţinem rezultate în toate competiţiile în care jucăm. Îmi doresc foarte mult să câştigăm un trofeu. Avem ceva de demonstrat, știm ce s-a întâmplat sezonul trecut. Vrem să cucerim trofeul!”, a declarat Ianis Hagi după Rangers – Livingston 2-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și