Închide meniul

Ianis Hagi dă lovitura carierei! Ar putea fi antrenat de o legendă. Fiul „Regelui”, aproape de un transfer uriaş

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 septembrie 2021, 10:04

Ianis Hagi dă lovitura carierei! Ar putea fi antrenat de o legendă. Fiul „Regelui, aproape de un transfer uriaş

Ianis Hagi a ieșit accidentat în meciul lui Rangers

Profimediaimages

Ianis Hagi este aproape de un transfer uriaş care i-ar putea schimba radical cariera. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani, a revenit spectaculos, cu o pasă de gol în meciul cu Livingston, după ce s-a vindecat de COVID-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, aproape de un transfer uriaş

Acum, românul de la Glasgow Rangers este foarte aproape de a ajunge la AS Roma. Evoluţiile din tricoul campioanei Scoţiei l-au impresionat pe legendarul antrenor Jose Mourinho, dar au atras atenţia şi foştilor jucătoril emblematici din Scoţia. Cel poreclit The Special One este foarte aproape de a pune pe masă o sumă uriaşă pentru a-l lua pe Ianis Hagi la capitolini.

Ianis Hagi este foarte apreciat la Rangers de toată lumea. Are până acum în tricoul campioanei Scoţiei 65 de meciuri, 13 goluri și 19 assist-uri. ”The Special One” l-ar fi pus pe Hagi jr. în fruntea listei de priorități pentru perioada de mercato din iarnă și ”giallorossii” ar fi pregătiți să ofere aproximativ 20 de milioane de euro în schimbul românului, conform sport.ro.

Jose Morinho îl vrea pe Ianis Hagi

De când a ajuns la AS Roma, Jose Mourinho a schimbat radical lotul italienilor. În această vară, clubul din capitala Italiei a cheltuit aproape 100 de milioane de euro pentru jucători precum Tammy Abraham, Eldor Shomurodov, Matias Vina, Rui Patricio sau Bryan Reynolds, și a renunțat la nume importante din ultimii ani: Pau Lopez, Cengiz Under, Bruno Peres, Edin Dzeko sau Pedro.

În cazul în care AS Roma ar plăti 20 de milioane de euro pentru transferul său, Ianis Hagi ar deveni cel mai scump jucător român din istorie. Le-ar lua fața lui Adrian Mutu și Cristian Chivu, achiziționați de Chelsea în 2003, pentru 19 milioane, respectiv de AS Roma în același an, pentru 18 milioane de euro. În urmă cu câteva luni, s-a vorbit și despre un interes al rivalei lui AS Roma, Lazio, pentru român, însă afacerea a căzut după ce Rangers a solicitat o sumă pe care italienii nu o puteau plăti.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și