Închide meniul

Reacția lui Lionel Messi după Argentina – Brazilia, meciul care duce ”Pumele” la CM 2022

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2021, 10:08

Reacția lui Lionel Messi după Argentina – Brazilia, meciul care duce ”Pumele” la CM 2022

Reacția lui Lionel Messi după Argentina - Brazilia

Profimediaimages

„A fost un meci foarte dificil, ne așteptam la acest lucru, așa sunt toate partidele contra Braziliei. Eu mă simt bine acum, doar că am stat mult timp pe bară și este dificil să joci într-un meci de o asemenea intensitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sper să intru într-un ritm potrivit acum și să termin anul cât mai bine. Era important pentru noi să nu pierdem azi, iar acum trebuie să obținem calificarea directă la Campionatul Mondial (n.r. – nu știa rezultatul meciului Chile – Ecuador)”, a spus Messi, după remiza cu Selecao, citat de Tyc Sports

Lionel Messi și Argentina, calificați la Campionatul Mondial din Qatar

Argentina a remizat, marţi, scor 0-0, în meciul disputat pe teren propriu cu Brazilia, în etapa a 14-a a preliminariilor sud-americane ale Cupei Mondiale din 2022.

Brazilia era deja calificată la turneul final din Qatar înaintea acestei partide. Argentinienii au obţinut şi ei biletele pentru competiţia de anul viitor, după ce au beneficiat de eşecurile înregistrate de Chile şi Uruguay.

În întâlnirea de la San Juan, Neymar nu a jucat pentru Brazilia, din cauza unei accidentări, în timp ce, la gazde, Lionel Messi a evoluat tot meciul, fără să strălucească.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și