Închide meniul

Reacţia lui Neymar, după transferul lui Lionel Messi la Inter Miami

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iunie 2023, 8:56

Reacţia lui Neymar, după transferul lui Lionel Messi la Inter Miami

Reacţia lui Neymar după transferul lui Messi la Inter Miami

Profimedia

Reacţia lui Neymar, după transferul lui Lionel Messi la Inter Miami. Starul brazilian de la PSG a spus că ştia că Messi va alege să meargă la Inter Miami, deşi a mai fost dorit de Al Hilal şi Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar e de părere că Messi se va adapta rapid la Inter Miami şi că popularitatea MLS va creşte după venirea starului argentinian. Totodată, Neymar a spus că este trist că Messi a plecat de la PSG pentru că sunt prieteni foarte buni.

Reacţia lui Neymar, după transferul lui Lionel Messi la Inter Miami

Messi este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, este un cadou fotbalistic pentru mine. Am avut norocul de a-l întâlni, de a juca cu el şi am devenit prieteni. Aşa că ştiam deja că va veni aici, am vorbit despre asta. I-am spus că va fi foarte fericit datorită oraşului, stilului de viaţă şi oportunităţii de a juca şi de a trăi în Miami. Sunt sigur că Leo va schimba MLS. Cred că liga va câştiga în popularitate. Toată lumea va trebui să se bucure să-l vadă jucând pentru că, din păcate, totul trebuie să se încheie. Va fi foarte tare„, a spus jucătorul parizian, conform lefigaro.fr, citat de news.ro.

Toate acestea fără a omite să precizeze că este „trist să-l vadă plecând”.

Neymar, care a jucat deja alături de campionul mondial în vârstă de 35 de ani la Barça (2013-17), a făcut eforturi mari pentru a încuraja sosirea lui Messi la Paris în 2021. Contractul lui Neymar cu Parisul este valabil până în 2027.

Reclamă

Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami a provocat o adevărată nebunie pe social media

Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami a provocat o adevărată nebunie pe social media. Echipa la care va evolua starul argentinian a avut parte de o creştere uriaşă în ceea ce priveşte numărul de urmăritori, după anunţul că Messi va veni în Statele Unite.

Echipa deţinută de David Beckham avea în jur de 1 milion de urmăritori pe Instagram, înainte de anunţul oficial al venirii lui Messi. La 11 ore de la acest anunţ, contul de Instagram al echipei din Florida a ajuns la 4,5 milioane de urmăritori, la fel cât are Dallas Cowboys, una dintre cele mai populare echipe de fotbal american.

Este de aşteptat ca numărul de urmăritori să crească şi în zilele următoare. Inter Miami va beneficia astfel de o susţinere uriaşă, după aducerea lui Lionel Messi în MLS.

Reclamă 4 / 0/3

Efectul Messi s-a putut observa şi în ceea ce priveşte Instagramul celor de la PSG. La scurt timp după ultimul meci disputat de argentinian în tricoul parizienilor, înfrângerea cu Clermont din ultima etapă din Ligue 1, contul de Instagram al parizienilor a pierdut până a doua zi aproximativ 800.000 de urmăritori, ajungând la 69,1 milioane de urmăritori. Joi, pagina de instagram a parizienilor este urmărită de 67,8 milioane de oameni. În ultimele 30 de zile, PSG a pierdut peste 2,2 milioane de urmăritori.

„Luni, pe 5 iunie, Jorge Messi, tatăl şi impresarul jucătorului, l-a informat pe preşedintele clubului Joan Laporta în legătură cu decizia jucătorului de a se alătura clubului Inter Miami, în ciuda ofertei din partea Barcelonei, ţinând cont atât de dorinţa Barcelonei, cât şi de cea a lui Lionel Messi, ca el să poarte din nou tricoul blaugrana.

Preşedintele Laporta a înţeles şi respectat decizia lui Messi, care vrea să evolueze într-un campionat cu mai puţine cerinţe, mai departe de lumina reflectoarelor şi de presiunea la care a fost supus în ultimii ani.

Joan Laporta şi Jorge Messi au acceptat să lucreze împreună pentru a promova un tribut aşa cum se cuvine din partea fanilor Barcelonei, pentru a îl onora pe fotbalistul care a fost, este şi va fi mereu iubit de Barcelona”, a transmis clubul catalan pe site-ul oficial.

Recomandări
  • Reacţia lui Neymar, după transferul lui Lionel Messi la Inter Miami
  • Starul brazilian de la PSG a spus că ştia că Messi va alege să meargă la Inter Miami

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și