Închide meniul

Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami a provocat o adevărată nebunie pe social media. La câţi urmăritori a ajuns clubul din MLS

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 iunie 2023, 9:58 / Actualizat: 8 iunie 2023, 13:36

Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami a provocat o adevărată nebunie pe social media. La câţi urmăritori a ajuns clubul din MLS

Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami a provocat o adevărată nebunie pe social media

Lionel Messi / Hepta

Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami a provocat o adevărată nebunie pe social media. Echipa la care va evolua starul argentinian a avut parte de o creştere uriaşă în ceea ce priveşte numărul de urmăritori, după anunţul că Messi va veni în Statele Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa deţinută de David Beckham avea în jur de 1 milion de urmăritori pe Instagram, înainte de anunţul oficial al venirii lui Messi. La 11 ore de la acest anunţ, contul de Instagram al echipei din Florida a ajuns la 4,5 milioane de urmăritori, la fel cât are Dallas Cowboys, una dintre cele mai populare echipe de fotbal american.

Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami a provocat o adevărată nebunie. La câţi urmăritori a ajuns clubul din MLS

Este de aşteptat ca numărul de urmăritori să crească şi în zilele următoare. Inter Miami va beneficia astfel de o susţinere uriaşă, după aducerea lui Lionel Messi în MLS.

Efectul Messi s-a putut observa şi în ceea ce priveşte Instagramul celor de la PSG. La scurt timp după ultimul meci disputat de argentinian în tricoul parizienilor, înfrângerea cu Clermont din ultima etapă din Ligue 1, contul de Instagram al parizienilor a pierdut până a doua zi aproximativ 800.000 de urmăritori, ajungând la 69,1 milioane de urmăritori. Joi, pagina de instagram a parizienilor este urmărită de 67,8 milioane de oameni. În ultimele 30 de zile, PSG a pierdut peste 2,2 milioane de urmăritori.

Chiar dacă echipa campioană din Ligue 1 se poate bucura în continuare de un număr uriaş de urmăritori, aceasta a avut clar de câştigat pe urma sosirii argentinianului pe Parc des Princes. În vara anului 2021, atunci când Messi a ajuns la PSG, contul de Instagram al parizienilor a avut o creştere de la 41 la 44 de milioane de urmăritori, la doar 24 de ore de la anunţul oficial.

Reclamă

Reacţia oficială a Barcelonei, după ce Lionel Messi a semnat cu Inter Miami

„Luni, pe 5 iunie, Jorge Messi, tatăl şi impresarul jucătorului, l-a informat pe preşedintele clubului Joan Laporta în legătură cu decizia jucătorului de a se alătura clubului Inter Miami, în ciuda ofertei din partea Barcelonei, ţinând cont atât de dorinţa Barcelonei, cât şi de cea a lui Lionel Messi, ca el să poarte din nou tricoul blaugrana.

Preşedintele Laporta a înţeles şi respectat decizia lui Messi, care vrea să evolueze într-un campionat cu mai puţine cerinţe, mai departe de lumina reflectoarelor şi de presiunea la care a fost supus în ultimii ani.

Joan Laporta şi Jorge Messi au acceptat să lucreze împreună pentru a promova un tribut aşa cum se cuvine din partea fanilor Barcelonei, pentru a îl onora pe fotbalistul care a fost, este şi va fi mereu iubit de Barcelona”, a transmis clubul catalan pe site-ul oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și