Închide meniul

Reacţia lui Nicolae Stanciu, după golul fabulos dat în Slavia Praga – Rangers 1-1: "Aş fi preferat să fie 0-0!" Presa internaţională, la picioarele românului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 20:21

Reacţia lui Nicolae Stanciu, după golul fabulos dat în Slavia Praga – Rangers 1-1: "Aş fi preferat să fie 0-0!" Presa internaţională, la picioarele românului

Profimedia

Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi au făcut show la Praga

Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă din partea celor de la Sofa Score: 7,9. Stanciu a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren, iar cifrele lui au fost la nivel extrem de ridicat! A atins mingea de 53 de ori, a dat 23 de pase bune din 31 de încercări şi a mai reuşit 5 driblinguri din şase tentative. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul a culminat cu bijuteria din minutul 7, când a reuşit un gol fabulos. La finalul meciului, Stanciu a recunoscut că ar renunţa oricând la golul său, iar Slavia să fi să nu fi fost nevoită să marcheze în deplasare pentru a se califica. 

"Am început foarte bine. Cred că în principal prima repriză a fost foarte bună, am jucat foarte bine. Poate ar fi trebuit să marcăm şi al doilea gol. În final, aşa cum spun tot timpul, aş fi preferat ca meciul să se termine 0-0, decât 1-1. Calificarea este deschisă, aşa că trebuie să mergem la Glasgow şi să marcăm dacă vrem să ne calificăm.

Acest meci este mai dificil decât cel cu Leicester, pentru că atunci toată lumea spunea că vom pierde şi am fost mult mai concentraţi decât astăzi.

Trebuie să ne păstrăm concentrarea din meciul cu Leicester şi cu siguranţă vom avea şanse să ne calificăm la Glasgow. Nu este nimic decis încă. Aş putea spune că ei au acum poate 5-10% şanse mai mari decât noi, pentru că au marcat un gol în deplasare, dar şansele se pot schimba imediat. Dacă marcăm acolo, totul revine la normal", a spus Nicolae Stanciu, la flash-interviul de după meci, care are în acest sezon 9 goluri și 6 assist-uri pentru Slavia.

Reclamă

Execuţia lui Nicolae Stanciu, elogiată în presa internaţională

Golul fabulos reuşit de Nicolae Stanciu a fost lăudat în presa internaţională. "Un gol uimitor, o rachetă”, au scris cei de la BBC. Cei de la ESPN au comparat golul lui Stanciu cu o ”lovitură de campion”. 

Şi pasa lui Ianis Hagi a fost apreciată de jurnaliştii străini. 

N-a reușit să-l blocheze pe compatriotul Nicolae Stanciu înainte de golul cehilor. S-a revanșat pentru scăparea aceasta când i-a oferit o pasă strălucitoare lui Helander”, au scris cei de la The Herald. Pentru evoluţia sa, Ianis Hagi a primit nota 7. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Nicolae Stanciu, cel mai bun jucător din Slavia - Rangers 1-1
  • Reacţia lui Nicolae Stanciu, după golul fabulos marcat cu Rangers

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 17:00 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv Vezi toate știrile
Citește și