Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut „gestul secolului” cu Galatasaray: „Aşa mi s-a părut normal!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 februarie 2024, 12:25

Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut „gestul secolului cu Galatasaray: „Aşa mi s-a părut normal!

Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut "gestul secolului" cu Galatasaray

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Ankaragucu/ Twitter Ankaragucu

Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut „gestul secolului” în meciul cu Galatasaray, nu a întârziat să apară. Internaţionalul român a declarat că a fost pe fază în momentul în care a văzut o sticlă îndreptându-se dinspre peluză spre un adversar, şi i s-a părut normal să reacţioneze imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan i-a impresionat pe turci, în ultimul meci. Românul a reuşit să prindă o sticlă aruncată de un fan, către un jucător al lui Galatasaray, gest pe care turcii l-au numit ca fiind cel mai frumos din acest secol.

Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut „gestul secolului” cu Galatasaray

Olimpiu Moruţan a rămas cu picioarele pe pământ însă, după laudele primite din partea turcilor. Internaţionalul român a dezvăluit cum s-a întâmplat totul şi a declarat că totul s-a întâmplat în doar câteva secunde.

Mijlocaşul celor de la Ankaragucu a declarat că a observat imediat cum a fost aruncată sticla spre adversarul său şi i s-a părut normal să reacţioneze şi să o prindă, pentru a nu ajunge să fie lovit un alt fotbalist.

„Nimic deosebit de spus…A fost o situaţie de fracţiune de secundă, m-am întors spre tribună şi am văzut sticla aruncată şi am reacţionat…aşa mi s-a părut normal”, a declarat Olimpiu Moruţan, pentru AntenaSport.

Reclamă

Olimpiu Moruţan a început ca rezervă duelul cu Galatasaray. Mijlocaşul român a fost trimis în teren după pauză, în minutul 46. Galatasaray s-a impus clar, cu scorul de 3-0, în partida din etapa a 26-a din Superliga Turciei.

Olimpiu Moruţan, gest de „fair-play al secolului”

Olimpiu Moruţan i-a impresionat pe turci în timpul meciului cu Galatasaray, cu un gest de „fair-play al secolului”. Fanii lui Ankaragucu au aruncat o sticlă către un jucător al campioanei Turciei, însă internaţionalul român a fost pe fază şi a prins obiectul, care l-ar fi putut lovi pe un jucător al grupării din Istanbul.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un moment în care jocul era oprit, jucătorii lui Galatasaray se aflau în apropierea peluzei fanilor lui Ankaragucu. Suporterii au aruncat cu o sticlă către adversari, însă Olimpiu Moruţan a fost pe fază şi a reuşit să prindă sticla.

Imediat după acest gest, turcii au avut doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român. Aceştia au remarcat gestul mijlocaşului, mărturisind că sticla l-ar fi putut accidenta pe un jucător al lui Galatasaray. De asemenea, fanii turci au mai transmis că nu vor uita reacţia lui Olimpiu Moruţan, mărturisind că gestul său a fost gestul de fair-play al secolului.

„Nu este gestul de fair play al anului, ci al secolului. Mulțumim, Moruțan!”, „Fără îndoială, a fost momentul special al meciului. Acest reflex pe care l-ai arătat pentru colegul tău nu va fi uitat niciodată”, „I-ar fi spart capul lui Berkan, dacă Moruțan nu ar fi prins sticla aruncată din tribună” şi „Nu vom uita acest gest, Moruțan!” au foat doar câteva dintre comentariile fanilor turci, după gestul lui Olimpiu Moruţan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și